Brad Pitt este în continuare cercetat din cauza unor acuzații conform cărora și-a agresat verbal copiii

Anca Vlad
brad pitt si copiii

În urmă cu o lună, a venit vestea-șoc: cuplul perfect de la Hollywood, Brad Pitt- Angelina Jolie, divorțează! Angelina Jolie i-a intentat divorț lui Brad Pitt! Brangelina nu mai există! Titlurile explozive au ținut primele pagini zile la rând, alimentate zilnic de noi detalii picante. Una dintre cele mai controversate știri a fost legată de faptul că Brad Pitt și-ar fi agresat copiii fizic și verbal.

Conform dailymail.co.uk, acum se pare că au apărut noi acuzații, iar DCFS Los Angeles (departamentul care se ocupă cu protecția copilului și a familiei) a decis să facă noi investigații, care ar trebui să se încheie până la sfârșitul lunii.

Totul a pornit de la acuzația că Brad Pitt l-ar fi abuzat fizic pe unul dintre copii în avionul particular, în 14 septembrie, când familia se întorcea din Franța în SUA. Acum, DCFS investighează noi acuzații, conform cărora Pitt nu ar fi fost la prima abatere și și-ar fi abuzat verbal copiii de nenumărate ori.

În ultima lună, actorul din „Aliatul” a fost subiectul interviurilor, a făcut voluntar două teste anti-drog, care au fost negative, și are drepturi limitate în ceea ce privește vizitarea celor șase copii. Conform People, el și Jolie au căzut de acord cu un plan parental, care include consilierea și vizitele.

O sursă a declarat pentru InTouch că ancheta va mai dura câteva săptămâni. O altă sursă susține că DCFS intervievează mai multe persoane ca să afle dacă există martori la comportamentul nepotrivit al lui Brad, dar caută și persoane care știu că astfel de incidente ar fi avut loc în trecut. Aici e vorba despre bone, menajere, membri ai personalului și alții. ”Faptul că această investigație a fost prelungită arată că lucrurile sunt grave”.

Asta înseamnă ce cei șase copii – Maddox (15 ani), Pax (12 ani), Zahara (11 ani), Shiloh (10 ani) și gemenii Knox și Vivienne (8 ani) – ca și părinții, Angelina și Brad, au fost interogați.

Pe 19 septembrie, Jolie a intentat divorț în Los Angeles. Ea a susținut că s-a separat de soțul ei pe 15 septembrie, la o zi după ce cuplul și fiul lor Maddox au avut o altercație în avionul privat al familiei.

Potrivit publicației People, ancheta DCFS a fost declanșată după ce incidentul a fost reportat de o persoană care a dorit să-și păstreze anonimatul. Un reprezentant al lui Brad Pitt a refuzat să răspundă întrebărilor adresate de dailymail.com.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa