Botezul regal al Prinţesei Charlotte

Ileana Mirescu
botez-regal-totul-despre-mame

Botezul regal care a ținut mapamondul cu sufletul la gură

La doar două luni de când s-a născut, fiica ducilor de Cambridge William și Kate a fost botezată în weekendul trecut. Ceremonia de creștinare a avut loc în aceeași biserică unde a fost botezată și bunica micuței, Lady Diana, și a avut printre invitați doar apropiați ai familiei regale britanice.

Cu trei prenume de împrumut – primul de la bunicul Charles, cel de-al doilea dupa regina Elisabeta a II-a și al treilea prenume, cu o semnificație și mai deosebită decât primele, după bunica ei, Lady Diana, “prințesa inimilor” -, fiica prințului William și a lui Kate Middleton, ducesa de Cambridge, a fost botezată într-o ceremonie discretă, chiar la biserica unde a fost creștinată și bunica ei, mama prințului William, Diana de Wells.

La puțin peste două luni de când a venit pe lume – micuța s-a nascut pe 2 mai – cel mai nou membru al Casei Regale a Marii Britanii și-a făcut apariția în public pentru a doua oară. Ceremonia de botez a fost una restrânsă, la care, alături de părinți, William și Kate, și frățiorul George, au fost prezenți mătușa Pippa, unchiul James și bunicii Charles și Camilla, Michael și Carole, părinții lui Kate, dar și Regina Elisabeta a II-a.

Citește continuarea aici. 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa