Blogurile celebre ale mamelor și mai celebre

TOTUL DESPRE MAME
tarispelling.com
torispelling.com

Vreți să știți dacă Tori Spelling își îmbracă copiii de la H&M sau de la Petit Bateau? Sau vreți să aflați care este desertul preferat al fetiței lui Gwyneth Paltrow? Sau pur și simplu vreți să vedeți ce mai spune actrița Mayim Bialik despre creșterea copiilor? E simplu, intrați pe blogurile lor.

 

Blogosfera mămicească de pe mapamond abundă în poveşti personale despre copii şi despre experienţele intime sau mai puţin intime ale femeilor ajunse în această etapă frumoasă a vieţii lor. Vedetele care au la rândul lor copii nu fac excepţie de la afilierea la această lume virtuală şi ies în întâmpinarea fanilor de pe glob cu bloguri dedicate strict experienţei de părinte sau îşi inaugurează o rubrică nouă pe paginile personale în care deapănă poveşti amuzante sau sobre despre ce înseamnă să fii mamă.

 

Blogul lui Gwyneth Paltrow

Una dintre bloggeriţele pionier este Gwyneth Paltrow, care se poate lăuda cu blogul său încă din anul 2008. Abordând subiecte precum depresia postpartum, vestimentaţia celor mici sau recomandări de cărţi pentru copii şi de restaurante child-friendly în care poţi petrece câteva ore plăcute în compania întregii familii, mama lui Apple şi Moses şi-a făcut repede vocea auzită şi a atras o grămadă de fani şi de părinţi pe blogul său. Dar subiectele legate de copii nu sunt singurele preocupări ale blogului, care este un portal cosmopolit ce îmbină moda, experienţele culinare şi recomandările de călătorie cu toate detaliile legate de copii de mai sus. Neapărat să-l vizitați!

 

Ricki Lake

Un alt blog rezonant este cel al actriţei şi producătoarei Ricki Lake, cea care a schimbat concepţii şi a stârnit polemici ample odată cu filmul The Business of Being Born pe care le-a realizat în 2008, dar şi cu un follow-up împărţit în patru episoade de mică durată, ce au apărut în toamna lui 2011. Extinzând conceptul de naştere naturală şi de empowering birth în online, Ricki şi-a construit o adevărată comunitate virtuală în care peste 27.000 de femei din toate colţurile lumii intră în contact şi îşi împărtăşesc experientele legate de sarcină, naştere şi creşterea copilului. Recomandat mai ales gravidelor!

 

 

Foarte documentat şi profund este blogul actriţei Mayim Bialik, care capătă autoritate suplimentară datorită diplomei de doctor în neuroştiinţe pe care o posedă.

Recunoscută pentru bogăţia de materiale extrem de bine documentate pe care le-a promovat de-a lungul celor opt ani de când este mamă, Bialik şi-a luat inima în dinţi şi a vorbit pe blog şi despre subiecte cu adevărat delicate din punct de vedere sufletesc, cum ar fi neaşteptatul divorţ prin care trece.

Blogul celebrei Mayim Bialik

Deşi vestea a venit ca un trăsnet asupra fanilor săi şi a stârnit un val de controverse publice vizavi de attachment parentingul practicat în căminul lui Mayim, actriţa s-a simţit datoare să dea o declaraţie chiar pe blog în care să precizeze clar că stilul personal de parenting nu a avut nicio legătură cu despărţirea dintre ea şi soţul sau şi că „we will be ok”. De citit dacă sunteți în căutare de informații riguroase și interesante!

 

Cea mai nouă mamă bloggeriţă este actriţa, prezentatoarea TV şi modelul Vanessa Lachey, soţia fostului membru NSYNC, Nick Lachey. Intrată de doar şase luni în lumea mamelor, odată cu venirea pe lume a băieţelului sau, Camden John, Vanessa are un blog soft, care se axează pe familie, maternitate, sănătate, frumuseţe şi stil.

Prezentatoarea TV şi modelul Vanessa Lachey

Cu o grafică extrem de prietenoasă şi cu un meniu uşor de accesat, blogul Vanessei este o adevărată comunitate virtuală în care toţi fanii actriţei pot intra în legătură cu aceasta şi schimba păreri legate de subiectele abordate de tânără mamă.Vizitați-l când vă beți cafeaua!

 

Şi dacă tot am vorbit de grafică prietenoasă, site-ul fostei neveste disperate Felicity Huffman este cu adevărat ultra sympa şi mai mult decât un simplu blog. Având ca motto „Short Cuts, Tricks and Hard Earned Advice From One Girl to Another”, portalul conceput de actriţa în vârstă de 50 de ani, care are doi copii de 13, respectiv 11 ani, este proaspăt şi atractiv, conţinând rubrici de parenting, gastronomie, literatură, lifestyle, celebrităţi, sănătate sau viaţă intimă, la care contribuie atât Felicity în persoană, cât şi o serie de alte mame mai mult sau mai puţin celebre, dar cu experienţă într-ale maternităţii şi cu talent la scris.

"Nevasta disperată" Felicity Huffman

Vizitați blogul lui Felicity dacă vă e dor de Lynette!

 

Nu sunt de neglijat nici blogurile mai comerciale, dar unele surprinzător de pline de informaţii, cum sunt cele ale lui Kourtney Kardashian (mamă a doi copii), cel al actriţei şi modelului Molly Sims, care se concentrează pe modă, frumuseţe, maternitate şi wellness, sau blogul actriţei Tori Spelling, mamă a patru copii, care este vesel şi colorat ca un candy bar, dar care abundă în informaţii utile pentru mame şi pentru cei care sunt adepţii unui stil de viaţa echilibrat, dar presărat şi cu puţin glam din când în când. Of, numai timp de citit bloguri să avem!

 

Blogul lui Kourtney Kardashian

Deşi la conceperea acestor bloguri a contribuit o armată de oameni, care s-a asigurat că totul merge conform dorinţelor solicitantelor, intrarea vedetelor în lumea virtuală a fost o opţiune personală şi un pas firesc, prin care starurile s-au adaptat vremurilor şi prin care au devenit mult mai abordabile şi mai aproape de fanii lor. Şi dacă au reuşit să imprime măcar unul dintre obiceiurile sănătoase promovate pe blogurile lor, atunci se pot odihni mulţumite noaptea, cu gândul misiune îndeplinită.

 

Bine, dar din blogosfera românească ce bloguri citim?

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa