Basme cu prinţese la Top 10 mame cu stil

Raluca Dumitrică
basme-cu-printese-totul-despre-mame

Ce poate fi mai frumos în decembrie decât nişte basme cu prinţese?

Decembrie e luna cadourilor. Ştim prea bine lucrul acesta. Dar este şi luna poveştilor de spus la gură sobei sau măcar a caloriferului, basme cu prinţese simpatice şi alţi protagonişti la fel de simpatici îmbrăcaţi aşa, ca de sărbătoare. O astfel de poveste este şi ediţia din această săptămână a topului nostru, în care toate ţinutele incluse le aparţin unei regine şi unor prinţese moderne şi cu stil.

Iată cele mai frumoase aparitii din aceasta săptămână de la top 10 mame cu stil, care ne duc cu gandul la basme cu prinţese!

basme-cu-printese-totul-despre-mame1. Prinţesa Victoria a Suediei, însărcinată cu bebe numărul doi, a ales să poarte la ceremonia de acordare a Premiilor Nobel din Stockholm o rochie By Malina custom made, care să se potrivească perfect cu noile sale forme. La aceasta, prinţesa a asortat un plic Bottega Veneta, nişte pantofi aurii Gianvito Rossi şi, cel mai important accesoriu, spectaculoasa tiara Connaught.

basme-cu-printese-totul-despre-mame2. La cina festivă de după ceremonie, Prinţesa Sofia, soţia Prinţului Carl al Suediei, însărcinată cu primul bebeluş, a ales o rochie din dantelă Zetterberg Couture, bineînţeles custom made, la care a accesorizat un plic mic şi o tiara cu diamante.

3. Prinţesa Mette Marit a Norvegiei a îmbrăcat la Oslo o rochie albă Valentino, la banchetul organizat în cinstea laureaţilor Premiului Nobel pentru Pace. Rochia a fost accesorizată cu o pereche de sandale Gucci şi nişte cercei cu diamante.3. Prinţesa Mette Marit a Norvegiei a îmbrăcat la Oslo o rochie albă Valentino, la banchetul organizat în cinstea laureaţilor Premiului Nobel pentru Pace. Rochia a fost accesorizată cu o pereche de sandale Gucci şi nişte cercei cu diamante.

basme-cu-printese-totul-despre-mame4. Sora mai mică a Victoriei, Prinţesa Madeleine, care a devenit mamă pentru a două oară în acest an, a îmbrăcat la ceremonia de acordare a Premiilor Nobel o rochie din dantelă, cu mânecă lungă, semnată de designerul Fadi el Khoury. Un plic Jimmy Choo şi o tiara cu diamante au întregit ţinuta prinţesei.

basme-cu-printese-totul-despre-mame
5. Regina Letizia a Spaniei a îmbrăcat o salopetă Felipe Varela la cina organizată pentru câştigătorii unor premii pentru jurnalism decernate la Madrid. O pereche de pantofi Magrit şi un plic negru au întregit look-ul reginei.

basme-cu-printese-totul-despre-mame6. Aceeaşi prinţesă Victoria a optat pentru o rochie lungă Pär Engsheden, din paiete bleumarin, pentru cină festivă organizată în cinstea laureaţilor Premiilor Nobel. La aceasta a asortat tiara Baden Fringe şi un plic Alexander McQueen.

basme-cu-printese-totul-despre-mame
7. La cina festivă organizată pentru câştigătorii Premiilor Nobel, Prinţesa Madeleine a ales o rochie Alberta Ferretti din dantelă şi voal, tot cu mânecă lungă, la care a asortat un plic Bottega Veneta, tiara Modern Fringe şi nişte cercei din colecţia Bernadotte.

basme-cu-printese-totul-despre-mame8. Prinţesa Sofia a îmbrăcat la ceremonia de acordare a Premiilor Nobel o rochie neagră Oscar de la Renta, la care a asortat o pereche de pantofi Prada cu vârful ascuţit şi un plic în aceeaşi culoare cu rochia.

basme-cu-printese-totul-despre-mame
9. Prinţesa Mette Marit a ales să poarte o haina Alexander Mc Queen tip rochie la ceremonia de decernare a Premiului Nobel pentru Pace din Oslo. Aceasta a fost accesorizată cu o curea Prada şi cu un accesoriu de păr Lanvin.

basme-cu-printese-totul-despre-mame10. Prezentă la o altă ceremonie de premiere în Sevlia, Regina Letizia a ales să îmbrace o rochie şi o haină Felipe Varela, care au fost asortate cu o geantă Hugo Boss şi nişte pantofi Magrit.

Foto: zimbio.com, newmyroyals.com.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa