Băiatul Victoriei Beckham şi-a făcut debutul în muzică

Alexandra Constantin
cruz beckham

  Orice părinte este mândru de copilul său, cu atât mai mult când acesta îi calcă pe urme. Este şi cazul Victoriei Beckham – băiatul ei cel mic a debutat cu dreptul în lumea muzicii.

  Victoria Beckham este o mamă mândră, lucru pe care îl afirmă cu fiecare ocazie în parte. Acum are un motiv în plus. Băiatul ei cel mic şi-a făcut debutul în lumea muzicii, arată www.firstforwomen.com.

  După ce a cântat cu Scooter Braun, managerul cântăreţului Justin Bieber, Cruz Beckham (11 ani) a lansat înaintea sărbătorilor de sfârşit de an melodia sa de debut, piesă care se numeşte ,,If Every Day Was Christmas”.

  Lansată în premieră la radio, melodia a avut succes încă din prima săptămână de difuzare. Mai mult, profitul care se va încasa în urma lansării acesteia va fi direcţionat către Fundaţia Caritabilă ,,Global’s Make Some Noise”.

  La rândul său, David Beckham a distribuit pe reţelele de socializare o filmare în care Cruz îşi ascultă melodia recent lansată, prilej cu care l-a felicitat pe băiatul lui cel mic şi i-a amintit că este foarte mândru de el.

  ,,Nu ne-am dat seama încă de la început de talentul vocal a lui Cruz. Lui îi place să cânte, iar acest lucru ne-a dat de înţeles că are o voce specială. Cu siguranţă talentul este de partea lui când vine vorba de muzică”, a spus David Beckham pentru un post TV de muzică.

  Nu este pentru prima dată când talentul vocal a lui Cruz Beckham este făcut cunoscut. În postările sale de pe una dintre cele mai cunoscute reţele de socializare el a mai arătat cum interpretează acapela şi alte melodii ale unor cântăreţi celebri.

  De asemenea, Cruz a mai postat şi filmuleţe în care interpretează melodii cunoscute nu doar vocal, ci şi la chitară, instrument pe care îl învaţă şi la care se dovedeşte că este talentat.

  Victoria şi David Beckham sunt căsătoriţi din 1999 şi au împreună patru copii: Brooklyn (17 ani), Romeo (14 ani), Cruz (11 ani) şi Harper Seven (6 ani).

  Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa

  Te-ar mai putea interesa