Aşa mama, aşa fiică: Demi Moore arată mai bine ca niciodată

Demi Moore

  Demi Moore (52 de ani) și Rumer Willis (26 de ani) par gemene

  Chiar dacă a trecut printr-o despărțire dureroasă de actorul Ashton Kutcher, iar apoi a fost internată într-un centru de reabilitare, se pare că Demi Moore arată mai bine ca niciodată, drept dovadă comparația dintre ea și fiica cea mare a cuplului Demi Moore – Bruce Willis.

  Rumer Willis (26 de ani) a postat o fotografie cu mama ei pe contul personal de Instagram și nu a durat mult până când fotografia cu cele două a devenit virală pe Internet. Cu toate că actrița are dublul vârstei fiicei sale, se pare că anii nu se văd pe chipul ei.

  Momentul în care începi să realizezi că te transformi în mama ta

  Atât Demi Moore, cât și fiica sa poartă câte o salopetă albastră și o pereche de ochelari de vedere identici, astfel încât cele două arată mai degrabă ca două surori și nu mamă-fiică. Rumer a descris fotografia ca fiind momentul în care începi să realizezi că te transformi în mama ta, urmând un val de felicitări din partea fanilor celor două.

  Dacă până în urmă cu doi ani, presa spunea că niciuna dintre cele trei fiice nu i-a moștenit frumusețea, această fotografie este dovada clară că Rumer începe să semene din ce în ce mai mult cu mama ei, nu numai fizic, ci și prin firea sa rebelă.

  Rumer Willis este la fel de pasionată de cinematografie precum părinții săi (Bruce Willis și Demi Moore), având deja câteva lungmetraje în care a avut roluri demne de luat în seamă.

  Odată cu această fotografie, Rumer demonstrează că în sfârșit s-a apropiat de mama sa pe care a respins-o ani la rând din cauza divorțului de tatăl său. Ba mai mult decât atât, Rumer le-a interzis surorilor sale să mai aibă vreo legătură cu mama acestora. Paradoxal, Bruce Willis a fost cel care a reușit să le facă pe cele trei fete să-și reia relația cu Demi, având mai tot timpul cuvinte de laudă față de fosta lui soție.

  Tu ce părere ai? Seamănă cele două?

  Sursă foto: Instagram

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa

  Te-ar mai putea interesa