Anunț în familia regală britanică: Kate, ducesa de Cambridge, gravidă cu al treilea copil

TOTUL DESPRE MAME

Ducesa de Cambridge, gravidă cu al treilea copil. William and Kate așteaptă un nou membru în familie, potrivit unei declarații oficiale transmise de Kensington Palace.

Ducele și duceasa de Cambridge așteaptă cel de-al treilea copil în familie, potrivit unui anunț oficial făcut în data de 4 septembrie 2017 de Kensington Palace.

Anunțul a venit după ce ducesa a fost nevoită să anuleze un angajament pe care îl avea luni, 4 septembrie, din cauza grețurilor matinale.

“Altețele lor regale ducele și ducesa de Cambridge sunt foarte bucuroși să anunțe că așteaptă cel de-al treilea copil. Regina și ambele familii sunt încântați de veste. Ca și la celelalte două sarcini, ducesa suferă de hyperemesis gravidarum și nu și-a putut onora angajamentul de a vizita Hornsey Road Children’s Centre din Londra astăzi. Ducesa este îngrijită la Kensington Palace.”

Anunțul vine în aceeași săptămână în care prințul George va începe școala.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articolul continuă mai jos:

Hyperemesis gravidarum poate fi atât de gravă încât poate necesita hidratare suplimentară, medicație și nutrienți. Kate, în vârstă de 35 de ani, a avut nevoie de spitalizare din cauza grețurilor matinale, la prima sarcină.

Bebelușul va fi al cincilea la succesiune, prințul Harry, fratele lui William, coborând pe locul șase. Indiferent de sexul copilului, succesiunea rămâne aceeași, Charlotte menținându-și poziția indiferent dacă va avea un frate, conform unei decizii luate în 2011, care a înlăturat prevederile discriminatorii între fete și băieți în ceea ce privește succesiunea la tron.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa