Anna Kournikova și Enrique Iglesias au devenit părinți de gemeni, după o sarcină ținută secretă

Anca Vlad

Anna Kournikova (36 de ani), fostă jucătoare profesionistă de tenis, și Enrique Iglesias (42 de ani), cunoscutul cântăreț spaniol, au devenit părinți de gemeni după o sarcină care a fost ținută secretă, informează TMZ.

Site-ul amintit a făcut publică vestea pe 16 decembrie 2017: „Cei doi au devenit părinți pentru prima data în acest weekend”. Tot ei au aflat că gemenii sunt o fetiță și un băiat, pe nume Lucy și Nicholas.

Cea mai mare surpriză nu a fost asta, ci faptul că nimeni nu a știut că Anna este însărcinată, deoarece cuplul a reușit să păstreze sarcina secretă timp de nouă luni!

În tot acest timp, Anna a fost foarte activă pe Instagram, dar nu a arătat niciodată că ar avea burtică. Cel mai recent post al ei pe rețeaua de socializare a fost o poză pe o ambarcațiune în Miami.

Una dintre sursele publicației „People” a spus că „În urmă cu cinci luni am aflat de la un prieten că cei doi ar aștepta un copil, dar informația a fost foarte confidențială”. Aceeași sursă a mai spus că Anna și Enrique sunt foarte discreți și preferă să-și petreacă timpul cu familia și prietenii apropiați și așa au reușit să păstreze secretul.

Cei doi formează un cuplu încă din 2001 și, în ciuda zvonurilor care au apărut periodic că s-ar fi căsătorit, Enrique a negat tot timpul. Chiar la începutul acestui an, el a declarat că Anna nu l-a cunoscut încă pe Julio (celebrul lui tată), dar că va trebui s-o facă la un moment dat.

Chiar dacă în timpul unui concert susținut anul trecut s-a referit la Anna cu apelativul „soția mea”, iar ea a fost văzută cu verighetă din aur pe inelar, el a continuat să susțină că „suntem doar fericiți. Când ai o relație îndelungată cu cineva ajungi să te simți ca și căsătorit. Cred că singura diferență e că noi nu am ajuns în fața altarului”.

Presa scrie că au existat semne că se întâmplă ceva extraordinar în cuplul format din Anna Kournikova și Julio Iglesias

Izolarea. Enrique și Anna au un avantaj față de celebritățile care locuiesc la Hollywood. Casa lor este în Miami Beach și paparazzi nu frecventează insula la fel de mult la Hollywood-ul sau New York-ul. Le place să-și petreacă timpul pe iaht și postează deseori poze din aceste escapade. Acestea au încetat însă în vara anului 2017.

Vizită la un magazin pentru copii. Ironic sau nu, cei de la E! susțin că, din vară, singura poză pe care o au cu Anna e… într-un magazin destinat bebelușilor. La momentul respectiv, patronii au susținut că Anna a făcut cumpărături pentru o prietenă, dar după naștere au fost primii care au felicitat fericitul cuplu.

Au lipsit de la nuntă. Ana Boyer Preysler, sora vitregă a lui Enrique, s-a căsătorit la începutul lunii decembrie, într-un loc aflat la mica distanță de Miami, iar cuplul Enrique-Anna s-a remarcat prin… absență.

Sincronizarea. E pentru prima data când există o mare distanță în timp între turul nord-american și cel international susținute de cântăreț. Dacă ținem cont și de faptul că el a declarat la un moment dat că atunci când va avea copii „va susține mai rar concerte, ca să poată petrece timpul cu familia”, atunci piesele puzzle-ului se așază la locul lor.

Cei doi s-au cunoscut în 2001 pe platourile de filmare ale videoclipului „Escape” și sunt renumiți pentru discreție.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa