Angelina Jolie şi Brad Pitt divorţează. Actriţa îşi acuză soţul că e violent cu copiii

TOTUL DESPRE MAME
Angelina Jolie si Brad Pitt | Totul despre mame
Stilul de viata alert al cuplului Jolie – Pitt i-a facut sa aleaga homeschooling-ul pentru copiii lor

Angelina Jolie şi Brad Pitt divorţează, anunţă jurnaliştii americani. Presa scrie că Angelina este cea care a depus actele de divorţ, acuzându-şi soţul de consum de droguri şi violenţă asupra copiilor.

Informaţia a fost publicată de tmz.com, ca o exclusivitate, şi preluată ulterior de toată presa de peste ocean. Avocatul familiei a confirmat informaţia pentru BBC.

Conform jurnaliştilor americani, Angelina, nemulţumită de relaţia soţului ei cu copiii, a depus actele de divorţ şi a cerut custodia minorilor. Se pare că actriţa îi reproşează lui Brad Pitt şi faptul că este consumator de marijuana, precum şi modul violent în care reacţionează atunci când este furios. Potrivit surselor, Angelina nu a solicitat şi pensie alimentară pentru copii.

Reamintim că cei doi sunt părinţii a şase copii, trei biologici (Shiloh, Vibienne Marchelline şi Knox Leon) şi trei înfiaţi (Maddox, Pax şi Sahara). Relaţia lor a început acum 12 ani, iar în urmă cu doi ani s-au şi căsătorit, formând ceea ce presa a numit cel mai frumos cuplu de la Hollywood.

Actele de divorţ au fost depuse în data de 15 septembrie. Reamintim că actriţa a fost căsătorită în trecut cu actorii Jonny Lee Miller și Billy Bob Thornton.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

 

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa