Am fost sau n-am fost însărcinată?

TOTUL DESPRE MAME
Grace Kelly și cea mai celebră geantă din lume, Hermès Kelly Bag
Grace Kelly și cea mai celebră geantă din lume, Hermès Kelly Bag

Sau despre cum nu vom ști niciodată ce vedete au născut de-adevăratelea

 

Unele vedete pur şi simplu n-au chef să ne spună care este tatăl copilului lor, altele nu vor să divulge numele bebelușului, dar ce ne facem cu cele care nici măcar nu vor să anunţe că sunt însărcinate sau asupra cărora planează dubii că ar fi fost cu adevărat gravide?

Prima celebritate care s-a ferit să anunţe oficial că aşteaptă un bebeluş a fost Prinţesa Grace de Monaco, fosta actriţă de la Hollywood Grace Kelly, care, în urmă cu 57 de ani, şi-a camuflat cât a putut de mult burta cu ajutorul unei genţi Hermès, până când Principatul Monaco a dat un anunţ oficial în această privinţă.

Revenind în zilele noastre, cel mai celebru caz de gravidă sau nu de la Hollywood este cel al lui Beyonce, căsătorită de câţiva ani buni, deja, cu rapperul Jay-Z. În jurul acesteia s-a ţesut o întreaga epopee, toată lumea spunând că vedeta nici măcar nu a purtat vreodată vreun copil în pântece. Zvonistica a fost lansată cu sau fără voie de însăşi Beyonce, care a preferat să-şi anunţe sarcina la ceremonia de decernare a Video Music Awards, derulată în luna august a anului 2011, îmbrăcând o rochie portocalie prin care se zărea o burtică proeminentă.

Beyonce, gravidă în trei luni?

La puţin timp după asta, artista a declarat că o să nască în luna februarie a anului 2012, ceea ce însemna că la momentul VMA artista era în luna a treia de sarcina, iar burta arăta ca şi cum ar fi fost lejer în trimestrul al doilea. Acuzată că ar fi apelat la o mama surogat care să-i aducă pe lume copilaşul, pentru a nu-şi supune propriul corp la stres, Beyonce a intrat acut în atenţia presei, care a hăituit-o zi şi noapte, analizând din orice unghi posibil burta, coapsa, bustul, gleznele şi chipul cântăreţei, pentru a vedea în ce măsură îi este afectat trupul de sarcină. Apariţia sa nefericită la o emisiune televizată din Australia, în care a lăsat să i se vadă ceea ce toată lumea a apreciat ca fiind o burta falsă, sau o altă apariţie tv în care a părut că poartă o pereche de sâni falşi au stârnit multe comentarii şi au lăsat loc mai multor supoziţii. În cele din urmă Beyonce (sau nu?) a adus-o pe lume pe Ivy Blue Carter în luna ianuarie a anului 2012, cu o lună mai devreme decât fusese anunţat, ceea ce a dus iarăşi la noi speculaţii.

Anna Paquin, mamă de gemeni

Anna Paquin, o altă actriţă celebră din Cetatea filmului, nu s-a ferit prea mult să-i spună presei că e însărcinată, dar a ascuns spre finalul sarcinii un amănunt important: că a născut. La câteva zile de la naştere, Anna a fost fotografiată ascunzându-şi burta de paparazzi tot în spatele unei genţi, deşi în urmă cu o săptămână fusese fotografiată cu ditamai burta. Pentru a clarifica, totuşi, situaţia, actriţa a dat ulterior publicităţii un comunicat de presă prin care a anunţat că ea şi soţul său, actorul Stephen Moyer, au devenit părinţii unei fetiţe şi ai unui băieţel. La puţin timp după anunţ, Anna a putut fi zărită purtându-i minunat, la piept, pe cei doi copilaşi ai săi, ale căror nume nu au fost, încă, dezvăluite.

Diva pop Mariah Carey s-a jucat şi ea cu fanii o bună bucată de vreme, lăsând sarcina neconfirmată pentru mult timp. Cel care, timp de multe luni, a alimentat cu destul combustibil povestea prezumtivei sarcini a lui Mariah a fost însuşi soţul vedetei, Nick Cannon, ce a aruncat în stânga şi în dreapta cu mici indicii care au întărit şi mai mult misterul.

Alţi doi secretoşi au fost cuplul Isla Fisher şi Sacha Baron Cohen, cei care au păstrat doar pentru ei şi cât au putut de mult trei lucruri importante din viaţa lor: sarcina şi naşterea primei lor fetițe, Olive, căsătoria lor, dar şi sarcina şi naşterea celui de-al doilea copil, tot fetiță, Elula. Despe mezina familiei nu s-a spus absolut nimic decât după şase luni de la venirea sa pe lume, când părinţii au dat un comunicat şi au anunţat şi ce nume au ales pentru aceasta. Interesant este că Isla a filmat pe toată durta sarcinii la pelicula Burke and Hare, în care avea de îmbrăcat o serie de costume dificile, ce implicau încorsetări şi alte chinuri vestimentare specifice primei părţi a anilor 1800, dar a reuşit cu brio să nu lase să scape niciun indiciu legat de sarcina sa.

Poză neclară cu burtă clară (Penelope Cruz)

În negare totală a fost şi actriţa Penelope Cruz, căsătorită cu Javier Bardem, asupra căreia au planat suspiciuni de sarcină încă de la începutul relaţiei dintre ea şi chipeşul actor. Dacă în luna iulie a anului 2010 a circulat în mass-media vestea că Penelope ar fi însărcinată, dar purtătorul sau de cuvânt a negat imediat, la începutul lunii septembrie în același an noi supoziţii în acest sens au fost iarăşi demolate de echipa de PR a actriţei, care a spus presei că „n-avem ce să va anunţăm”. Din nefericire pentru familia Cruz-Bardem, o fotografie de pe platoul de filmare al peliculei Piraţii din Caraibe, care o arăta pe Penelope cu o burtică rotunjoară, l-a făcut pe Javier să recunoască public în timpul unei conferinţe de presă din Roma că da, soţia să era însărcinată. Bebeluşul cuplului, Leonardo Bardem, s-a născut în luna ianuarie a anului 2011.

Până la noi anunţuri oficiale, bursa pariurilor este larg deschisă la Hollywood. Şi s-ar putea ca şi la noi, în România, să fie la fel, dar vă las pe voi să ghiciți care este personajul asupra căruia planează bănuiala că ar fi însărcinată.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa