Alăptatul în public. Mila Kunis: „Pudibonzilor, dacă vă deranjează, nu priviți!”

Anca Vlad
mila kunis

Actrița americancă de origine ucraineană, în vârstă de 33 de ani, declară că își alăptează fiica acolo unde aceasta îi cere.

Cunoscută din filme precum „Doi bărbați și jumătate/Two and a Half Men”, „Lebăda neagră/Black Swan”, „Prietenie cu folos/Friends with Benefits” sau „Ascensiunea lui Jupiter/Jupiter Ascending”, actrița s-a alăturat celebrităților care militează pentru dreptul de a alăptata în public.

Într-un interviu acordat revistei „Vanity Fair” la lansarea peliculei „Mame bune și nebune/Ban Moms”, actrița a recunoscut că și ea fost admonestată când și-a alăptat fiica, Wyatt, în public. Atât ea, cât și soțul ei, cunoscutul Ashton Kutcher, s-au simțit destul de ciudat când li s-a făcut observație.

”Nu contează ce spune lumea”

„A durat ceva timp până ne-am revenit și am înțeles de ce se uitau la noi cu reproș și exclamații de genul „Dumnezeule!”. Dar nu era ca și cum am fi făcut sex în public. Cu toate acestea, sinceră să fiu, pentru mine nu contează ce spune lumea”.

Kunis, care e însărcinată cu al doilea copil, a subliniat exagerarea simbolului sexual al sânului în detrimentul celui natural, de hrănire a bebelușului, acesta fiind motivul pentru care alăptatul în public este considerat o indecență.

„În Statele Unite, în cultura americană și nu numai, sânul reprezintă doar un obiect sexual, iar pudibonzii nu știu cum să-și ferească privirea dacă văd un sân expus în public în timpul alăptării. Eu respect însă părerea fiecăruia, așa că-i sfătuiesc pe cei care sunt împotrivă: dacă vă deranjează, nu priviți”.

Kunis își argumentează decizia de a o alăpta pe Wyatt în public cu un argument simplu: „De ce o fac? Pentru că fiicei mele îi e foame și trebuie s-o hrănesc!”.

Dacă ți s-a părut util acest articol despre cum e să fii o mamă epuizată, dă LIKE paginii noastre de Facebook. Acolo găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante!

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa