Aer retro la top 10 mame cu stil

Raluca Dumitrică
top-10-mame-cu-stil

  Ţinutele de inspiraţie retro au dominat alegerile vedetelor de la top 10 mame cu stil

  Că am multe rochii ştiţi. Că îmi plac la nebunie evenimentele astea în care lumea apare la țol festiv, iar ştiţi. Nu ştiţi, însă, că uneori, când vremea de afară e la fel de frumoasă ca cea de acum, deschid cu elan uşile dulapului, dau cu mâna uşor una câte una rochiile şi îmi aleg ce-mi face cu ochiul, ca să mă apuc cu voioşie de o paradă a modei prin casă. Fetele se ţin de poalele rochiei, încalță şi ele pantofii mei cu toc, ne dăm cu parfum şi cu strugurel şi ne distrăm nevoie mare prin toată sufrageria. Ce constat că îmi cam lipseşte, însă, e un accesoriu floral de pus pe cap, aşa cum are Prinţesa Madeleine a Suediei, şi care ar merge de minune nu cu una, ci cu vreo 4-5 rochii ale mele. (Cred că şi pantofii din catifeaua asta delicioasă de culoarea vinului nu mi-ar prisosi, really).

  Dar destul cu vorbăria neinteresantă despre mine şi haideţi să vedem care au fost cele mai frumoase ţinute din această săptămână de la top 10 mame cu stil!

  top-10-mame-cu-stil

  1. Prinţesa Madeleine a Suediei a îmbrăcat cu prilejul botezului băieţelului său o rochie Valentino din brocart, cu mânecă lungă şi un interesant imprimeu cu aspect de pană, la care a asortat nişte pantofi din caifea grena Gianvito Rossi şi un foarte frumos accesoriu floral pentru păr semnat de reumitul designer de pălării Philip Treacy.

  top-10-mame-cu-stil

  2. O apariţie complet retro a fost actriţa Cate Blanchett la premiera din New York a filmului Truth, la care a îmbrăcat o rochie Giorgio Armani de culoare portocalie şi imprimeu floral. La capitolul accesorii, vedeta a ales o curea aurie, nişte cercei în aceeaşi nuanţă şi o pereche de sandale, de asemenea aurii.

  top-10-mame-cu-stil

  3. Actriţa Carey Mulligan, care a devenit recent mamă pentru prima dată, a participat la premiera din Londra a filmului Suffragette, îmbrăcând cu această ocazie o rochie Chanel Couture gri, cu o croială extrem de interesantă. O pereche de sandale negre şi nişte cercei cu diamante au întregit look-ul vedetei.

  top-10-mame-cu-stil

  4. Versatila actriţă Meryl Streep a luat şi ea parte la premiera londoneză a filmului Suffragette, alături de colega sa de afiş, Carey Mulligan. Pentru eveniment, starul a ales să poarte o rochie Lanvin de culoare albastră, la care a asortat un plic auriu tot Lanvin.

  top-10-mame-cu-stil

  5. Dantela a fost alegerea actriţei Amanda Peet pentru o gală newyorkeză. Aceasta a îmbrăcat o rochie din dantelă, care a fost accesorizată cu un plic Bottega Veneta de culoare bej sidefat şi nişte sandale negre cu barete.

  top-10-mame-cu-stil

  6. Însărcinată cu al doilea bebeluş, Prinţesa Victoria a Suediei a adus în actualitate o ţinută stil anii 60, îmbrăcând la botezul nepotului său o rochie Seraphine custom-made la care a accesorizat o pălărie tip pillbox, o pereche de pantofi mov închis din lac şi un plic în aceeaşi nuanţă cu pantofii.

  top-10-mame-cu-stil

  7. Cunoscută pentru aerul său adesea nonşalant din punct de vedere vestimentar actriţa Sienna Miller a îmbrăcat la proiecţia filmului High-Rise din cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Londra, o rochie albă Michael Kors. Un plic auriu cu argintiu şi nişte sandale argintii au întregit look-ul vedetei.

  top-10-mame-cu-stil

  8. Dacă aveți impresia ca actriţa Cate Blanchett s-a tatuat recent, ei bine, de vină este doar rochia cu imprimeu de aşa natură, care nu putea fi purtată decât de curajoasă vedetă. Creaţia designerului Yacine Aouadi, pe care Cate a îmbrăcat-o la proiecţia filmului Carol din cadrul Festivalului de Film de la New York, a fost accesorizată cu o pereche de pantofi negri cu vârful ascuţit şi o coafură extrem de simplă.

  top-10-mame-cu-stil

  9. Actriţa Penelope Cruz a ales să poarte cu ocazia unui eveniment desfăşurat la Madrid o rochie Chanel confecţionată din tweed, la care a asortat o pereche de pantofi de la acelaşi brand şi o curea fină de culoare neagră.

  top-10-mame-cu-stil

  10. Actriţa Selma Blair a participat la o gala newyorkeză îmbrăcată într-o rochie colorată Bottega Veneta cu mânecă lungă, realizată dintr-un material cu buline. O pereche de pantofi negri simpli şi un plic negru, de dimensiune mică, au fost accesoriile vedetei.

  Foto: hawtcelebs.com, zimbio.com.

  Îți recomandăm să te uiți și la acest video

  Te-ar mai putea interesa

  Te-ar mai putea interesa