Jurnalista PRO TV Adriana Stere, mamă pentru a 5-a oară. A reușit prin fertilizare in vitro

După doi ani de încercări, Adriana a reușit să-și împlinească visul său și al soțului de a deveni părinți pentru a cincea oară.

Cristina Călin, redactor
adriana stere
Reporterul special Adriana Stere este o mamă împlinită. Sursă foto: Facebook Adriana Iovi-Stere

Jurnalista Adriana Stere va deveni mamă pentru a cincea oară. Ea și soțul ei vor fi părinții unei fetițe, care va purta numele Iris-Adriana.

Reporterul PRO TV și-a dorit foarte mult să devină iarăși mamă, astfel încât a apelat la fertilizare in vitro. „E cel mai dorit copil. S-a întâmplat după doi ani de eforturi. Este o fertilizare, nu prima încercare, dar cea norocoasă. Însă, este o sarcină cu risc. Marele șoc nu a fost că îmi mai doresc un copil, ci că și soțul meu, Vali, este de aceeași părere cu mine”, a declarat Adriana Stere.

Anunțul a fost făcut cât se poate de simplu, pe o rețea de socializare. Cu o fotografie cu 6 agafe de birou, una dintre ele având în interior o agrăfiță mai mică, jurnalista a scris: „BREAKING NEWS!!!Căutăm apartament cu 4 camere sau casă în cartierul Berceni. Să fie puțin roz.”

adriana stere sarcină
Anunțul inedit făcut de vedetă legat de căutarea unei noi locuințe. Sursă foto: facebook Adriana Iovi-Stere

Într-un interviu acordat publicației depici.ro Adriana Stere a spus că știe cel mai bine să facă știri și copii. ”Eu știu să fac cel mai bine știri și copii! Poate știați că aripa tânără’ de la mine de acasă înseamnă deja trei băieți și o fetiță… Ei bine, vă anunț că, de câteva luni, vin în știri la pachet’ cu o bebelușă, foarte dorită și mult așteptată.”

Pentru că sarcina este una cu probleme puțini au fost cei care au știut că jurnalista va deveni din nou mamă. ”Doar câțiva prieteni și echipa noastră de medici au știut că Adriana e, mai nou, doi-în-unu. Dar acum… puiul nostru e breaking news! Iris a fost un vis delicat și târziu, și a devenit o dovadă că există minuni, chiar dacă sunt făcute de oameni. Copilașul nostru cu numărul 5 și-a croit drum într-o vreme în care lumea, așa cum o știm, a început să dispară. Am purtat-o cu mine discret, ca pe un secret că în noi mereu crește speranța și că lupta nu e pierdută. Și, până se naște, bulgărașul de viață îmi va fi aliat în a-i ajuta pe oameni să înțeleagă ce important e să aibă grijă de ei. Dacă eu și familia mea am putut, poate oricine!”, a declarat ea.

În aceste vremuri complicate, atât Adriana, cât și soțul ei nu își doresc altceva decât sănătate ”ca fetița să vină cu bine, iar pentru asta vă cer, de acasă, de oriunde ați fi, un gând bun. Și vă mulțumesc! În numele ei și al fraților ei, care o așteaptă să le spargă timpanele și să le întoarcă totul cu susul în jos. Iubirea nu se oprește în pandemie. Dar nici vigilenta, nici grija pentru cei mari, mici și chiar nenăscuți.

Ne revedem la știri! Cum spune soțul meu, acum nu fac reportaje cu inima… ci cu două inimi!”

copii adriana stere
Copiii mai mari ai Adrianei. Sursă foto: Facebook Adriana Iovi-Stere

Adriana Stere are 38 de ani și mai are 4 copii: Cezar, în vârstă de 13 ani, gemenii în vârstă de 5 și Ilinca, în vârstă de 11.

Copiii mei știu foarte bine că eu sunt mama, nu sunt spălătoreasa, nu sunt slugă în casă, nu sunt bucătăreasa, nu sunt cea care adună șosete aruncate în casă. De regulă știu că au de spălat farfuria și cana lor. Și cei mici își strâng jucăriile, să își pună rufele murdare în coșul de rufe. Casa mea e o linie industrială în care fiecare pas trebuie să fie făcut corect”, a declarat Adriana cu ceva timp în urmă explicând cum face față vieții agitate de reporter și celei de mamă cu mai mulți copii.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa