Actriţa Jessica Biel a deschis un restaurant child friendly

Raluca Dumitrică
restaurant-child-friendly-totul-despre-mame

Jessica Biel a deschis un restaurant child-friendly unde masa e masa, nu prilej de stres în familie

Câte mame nu au renunţat să meargă cu cel mic la restaurant, din pricină că atmosfera de acolo nu va fi deloc prielnică pentru o masă tihnită în familie? Actriţa Jessica Biel este una dintre aceste mame, luând decizia de a deschide un restaurant child friendly, unde părinții să aibă cât mai puține motive să fie stresați.

Jessica Biel, actriţa cunoscută datorită rolurilor din serialul „Al şaptelea cer” şi dintr-o lungă serie de filme romantice cu succes la public, dar şi jumătatea actorului şi cântăreţului Justin Timberlake, a inagurat pe 4 martie, în Los Angeles, împreună cu partenera sa de afaceri, Estee Stanley, un restaurant pentru părinţi şi copii. Restaurantul, intitulat Au Fudge, se află pe celebra Melrose Avenue din West Hollywood şi este un local dedicat părinţilor ce vor să meargă împreună cu cei mici la un restaurant unde să nu primească priviri ciudate de la personal sau de la ceilalți clienți.

La baza deciziei Jessicăi a stat experienţa personală a starului, care, fiind mama unui băieţel pe nume Silas, născut în aprilie 2015, şi-a dat seama că ieşirile la restaurant cu un copil nu sunt tocmai plăcute. (O credem pe cuvânt, chiar dacă ştim că micul Silas este teribil de drăgălaş, aşa cum se poate vedea şi în fotografia din acest articol).

O idee concretizată în urma experienţei personale

Biel a cochetat cu ideea de a deschide restaurantul Au Fudge încă de dinainte să aibă copii, dar gândul a prins contur la propriu când Silas a apărut în viaţa ei. „Cum el e încă atât de mic, iar eu încă învăţ cum să mă adaptez la ieşirile cu el în oraş, totul mă sperie. Ajungem într-un local, vrem să ne asigurăm că oamenii din jur nu sunt deranjaţi, noi suntem nervoși și agitați, încercăm să terminăm de mâncat cât de repede putem – nu ne simţim bine deloc”.

Potrivit Eater, mâncarea de la Au Fudge este în cea mai mare parte organică, iar, din punct de vedere al meniului şi al ambianţei, restaurantul e conceput atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. „Ne dorim să avem un loc în care să putem veni cu copiii sau în care să putem să ne aducem şi prietenele”, a spus Jessica, citată de People.

Au Fudge, un restaurant cu stil

Decorat cu mult stil şi având un aspect uşor vintage, restaurantul Au Fudge are o zonă de tip magazin, de unde părinţii pot cumpăra diferite lucruri, două zone de luat masa, dar şi un spaţiu creativ în care copiii se pot juca cu jucării potrivite pentru ei şi pot descoperi alimente, totul sub supravegherea unui personal calificat. Piesa de rezistenţă a locului este un spaţiu la etaj, conceput sub formă unei căsuţe în copac, care va fi, mai mult ca sigur, unul dintre punctele de atracţie ale restaurantului.

„Ne dorim să vă simţiţi relaxaţi atunci când ieşiţi în oraş şi să să ştiţi că cei mici se joacă cu obiecte care sunt sigure, că noi nu folosim chimicale aici, că nu veţi găsi o grămadă de plastic peste tot şi că am încercat să ne gândim cu foarte multă atenţie la familia voastră, pentru că e şi familia noastră”, a mai declarat Jessica Biel pentru E! News.

Puteţi să ne daţi și un like pe Facebook (dacă nu ne-aţi dat deja) și vă ținem la curent cu noutățile. Bineînţeles, dacă aflăm primii noutăţi legate de restaurante child friendly în România, le vom împărtăşi cu voi!

Foto: zimbio.com, eater.com.

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa