Actrița Chrissy Teigen reaprinde disputa alăptării în public, după postarea unei poze

Mihaela Călin
alaptare in public

  Actrița și modelul american Chrissy Teigen s-a trezit recent în mijlocul unui scandal mediatic pe rețelele de socializare după ce a postat  fotografia de mai sus cu copiii ei.

  Într-o fotografie de pe Instagram, Chrissy Teigen apare alăptându-și bebelușul împreună cu păpușa fiicei sale mai mari, Luna, aflăm de pe www.bbc.com

  Chrissy a adăugat sub fotografie următorul comentariu: „Luna punându-mă să-i hrănesc bebelușul de jucărie, așa că, presupun, că am gemeni acum.”

  Într-o singură zi, această postare a primit aproape trei milioane de like-uri pe Instagram și 18.000 pe Twitter.

  Dar nu toate comentariile au fost pozitive.

  Teresadulbeko5: „Nu trebuia să posteze pe Instagram un moment intim cu copiii săi. Știm cu toții la ce folosesc sânii. A făcut asta doar pentru că îi place să facă vâlvă.”

  Majoritatea celor care au criticat postul au fost întâmpinați cu riposte uluitoare din partea actriței.

  Răspunzând unui comentariu, care a fost șters încă de atunci, Chrissy reclama faptul că momentul său cu alăptarea a făcut așa mare vâlvă din cauza „problemelor” pe care le au unii, și că alăptarea unui copil nu ar trebui să fie cine știe ce.

  Utilizatorul Cat’o9Tails de pe Twitter spune că înțelege faptul că nașterea, menstruația și alăptarea sunt lucruri naturale, dar nu-și dorește să vădă fotografii cu oameni în timp ce fac aceste lucruri.

  Modelul i-a răspuns: „Nu mă deranjează să văd poze cu focuri de artificii, selfie-uri de la festivaluri de muzică sau piscine infinite, dar îi las pe oameni să trăiască”.

  Câteva postări de pe Facebook îi sugerau actriței americane să se acopere în timp ce alăptează.

  JW Wright – „Excretă-ți fluidele corpului departe de ochii publicului, mulțumesc.”
  Bree Fairchild – „Dezgustător, acoperă-te în public.”
  Lynn Fleur – „ Nu o să-mi placă niciodată fotografia aceasta, indiferent de câte ori este postată. Nu o suport pe fata asta, prea caută să fie în atenția reflectoarelor.”

  Dar comentariile pozitive le-au depășit pe cele negative. Iată doar două dintre ele:
  Michelle Allen – „Alăptarea unui bebeluș este ceva natural. Dacă acest lucru te deranjează, continuă să dai scroll.”
  Colette Ceejay Apolles – „Este cea mai tare!”

  Susținătorii alăptării i-au transmis lui Chrissy Teigen că îi sunt recunoscători pentru că a împărtășit această fotografie și au început să folosească hashtag-ul #normalizebreastfeeding.

  Alți susținători de pe Twitter au fost de acord că alăptarea nu ar trebui să fie o problemă.
  LeanneBennett – „Bravo ție! Îți mulțumim că ne ajuți să scăpăm de stigmatul care planează supra alăptării, deși aceasta nu ar fi trebuit să fie o problemă.”

  Vedete care au postat fotografii din timpul alăptării

  Chrissy Teigen nu este singură celebritate care a postat cu mândrie fotografii din timpul alăptării. În 2016 actrița Liv Tyler împărtășea fanilor o fotografie cu ea și fetița ei, cu următorul comentariu: „Duminică dimineața fetița mea se ghemuiește la pieptul meu”.

  Vedeta din „Line of Duty”, Thandie Newton, a postat o fotografie cu „Fericirea perfectă”, în timp ce participa la Festivalul „Latitude”. Această fotografie, cu comentariul: „Pentru asta e făcut corpul meu”, a inspirat, de asemenea, oamenii să lase sfaturi pentru adepții alăptării.

  În martie, cea mai „ironică” dintre cântărețele canadiene, Alanis Morissette, a împărtășit pe Instagram o amintire de familie folosind hashtag-ul „Aruncați în timp într-o zi de joi”, pentru a rememora un moment important din viața ei. Comentariul lui Alanis era: „Vă mai amintiți când ne-am întâlnit cu toții și am început să ne cunoaștem?”

  Sursa foto: www.bbc.com

  Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa