7 tați celebri care își adoră copiii. Imaginile care dovedesc cum se implică în viața familiei

TOTUL DESPRE MAME

Fie că sunt actori, muzicieni sau fotbaliști, tații celebri trebuie să reușească să împace filmările și turneele cu cea mai importantă ocupație din viață: cea de tătic. Este o sarcină dificilă, însă tații de mai jos dovedesc că pot face față cu brio.

Iată 7 tați care fac față cu brio responsabilităților de tătic, potrivit Bright Site.

Chris Hemsworth

© @elsapatakyconfidential © @elsapatakyconfidential

Chris este tată a trei copii și part-time joacă rolul lui Thor. Potrivit soției sale, Elsa Pataky, actorului îi place să le pregătească copiilor diverse gustări. Și nu contează că abia s-a întors de la premiera unui film.

David Beckham

© Abaca / East News © rexfeatures
David este un fotbalist britanic care, judecând după fotografiile pe care le postează, își adoră copiii. Beckham are trei băieți și o fetiță care se pare că este favorita lui.

Dwayne Johnson

© @therock © @therock
Johnson este un luptător și actor american, dar și tată a două fete, dintre care una este deja adult. Cea de-a doua fetiță este încă un bebeluș. Pozele de mai sus, postate pe Instagram, dovedesc că actorul nu pierde nicio ocazie pentru a se implica în viața micuței.

Jensen Ackles

© @jensenackles © @jensenackles

Ackles nu este doar actor, ci și regizor, cântăreț și tată a trei copii. Pe pagina lui de Instagram, postează frecvent fotografii cu micuții dar și videoclipuri în care arată cum se joacă cu fetița lui mai mare.

Chris Pratt

© @AnnaKFaris

„Star-Lord” prezintă foarte rar fotografii cu copilul lui în public, însă soția lui, Anna Faris, este cea care îi deconspiră pe soțul și fiul ei pe Instagram și Twitter.

Matthew McConaughey

Actorul, regizorul, scenaristul și producătorul își găsește întotdeauna timp și pentru cei trei copii ai lui: doi băieți și o fată. McConaughey împărtășeșete public fotografii cu copiii lui numai la ocazii speciale, păstrând detaliile vieții lor private la secret.

Ryan Reynolds

Actorul joacă tot timpul rolul unui personaj cu un excelent simț al umorului. Pe Twitter, postează regulat lucruri amuzante despre cele două fiice ale lui. Iar fotografiile demonstrează cu prisosință că este înnebunit după copiii lui.

 

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa