7 păreri despre parenting ale unui cuplu în mare vogă la Hollywood

TOTUL DESPRE MAME
Pareri despre parenting ale unui cuplu celebru

  Mila Kunis si Ashton Kutcher au devenit în doar câțiva ani părinții a doi copii, o fetiță și un băiat, de care se îngrijesc în bună parte chiar ei. Ce cred cei doi actori despre parenting aflați mai jos.

  Revista People face o trecere în revistă a declarațiilor despre viața de părinți cu normă întreagă, făcute de actorii Mila Kunis și Ashton Kutcher, care la finalul anului trecut au devenit părinți pentru a doua oară. De data asta, cuplul are un baiețel, pe care l-au numit Dimitri. Cei doi mai au și o fetiță în vârstă de doi ani, Wyatt Isabelle. Câteva păreri despre parenting ale celor doi găsiți mai jos.

  Mila si Ashton alaturi de fetita lor Wyatt

  1. Mila Kunis spune ca maternitatea a ajutat-o ca șase ore de somn pe noapte să fie suportabile. „Totul este diferit, de la faptul că ești fericit dacă reușești să dormi șase ore pe noapte, până la ideea că ești responsabil de o ființa incredibilă, care trăiește și respiră și despre care nu poți crede că este a ta”. 

   Celebrități cu şarm la top 10 mame cu stil

  2. Ashton spune că abia acum și-a dat seama cât poți iubi: „Crezi că știi cât poți iubi altă persoană, apoi ai un copil și îți dai seama că de fapt nu știi asta. Este infinit mai mulțumitor”.
  3. Au decis să nu ia bonă când au avut primul copil, pe Wyatt, pentru a o cunoaște cât mai bine. “Pur si simplu vrei să îți cunoști copilul. Să știi ce să faci când plânge pentru a-l liniști. Vrem să fim legați emoțional de ea. Și singura modalitate pentru a face asta este să fii cel care este tot timpul acolo”, admite Ashton Kutcher.Cei doi actori, cu putin inainte de nasterea baietelului lor
  4. Mila spune că Ashton este un tată extrem de implicat. “Când s-a născut Wyatt, eu o alăptam iar el a spus: «Asta este legătura ta cu ea, eu vreau să schimb toate scutecele»”.
  5. Ashton a declarat chiar că își dorește camere pentru schimbarea copiilor și în toaletele pentru bărbați, astfel încât copiii lui să crească într-o lume fără sexism. “Mi-aș dori ca fata mea să trăiască într-o lume în care genul nu indică responsabilitățile unei persoane și nu îi limitează oportunitățile. Mesele de înfășat disponibile și în toaletele pentru bărbați ar fi un pas mic pentru a îmbunătăți legislația privind discriminarea de gen. Bărbații conștienți de asta vor să participe în mod egal la  îngrijirea copilului, iar societatea ar trebui să îi susțină. Este vremea să ne murdărim pe mâini!”. 

   “Parenting necondiționat” de Alfie Kohn

  6. La cel de-al doilea copil, Ashton admite că este mult mai relaxat și că știe ce face. “La primul copil, aproape că am devenit o doula. Citeam numeroase cărți și păreri despre parenting. M-am pregătit. La cel de-al doilea copil, nu am mai făcut nimic de genul ăsta. Mă gâdesc că dacă nu l-am «stricat» pe primul, sunt pregătit… Copiii sunt destul de rezistenți. Asta ajungi să îți dai seama în timp. Nu se «sparg» așa de ușor…”
   Mila Kunis, OK Magazine
  7. Mila spune că nu ar schimba experiența maternității cu nimic. “Nu aș schimba viața de părinte cu nimic. Niciodată. Știu că atunci când decizi să ai un copil, ești pregătit să nu mai fii egoist…”
   FOTO: OK Magazine, hollywoodlife.com

  Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa

  Te-ar mai putea interesa