3 fotografii noi cu micuța prințesă Charlotte, făcute chiar de mama ei

Theodora Fintescu, redactor

Prințesa Charlotte a împlinit joi, 02.05. 2019, vârsta de patru ani, prilej cu care mama ei Kate, Ducesa de Cambridge, a dat publicității trei fotografii noi cu micuța prințesă.

Deși tradiția Casei Regale era ca fotografiile aniversare ale copiilor să fie realizate de fotografii profesioniști, oficiali, Kate a preferat în ultimii ani să facă ea însăși fotografiile aniversare ale celor trei copii și să le distribuie în social media.

”Ducele și Ducesa de Cambridge sunt încântați să prezinte trei fotografii noi cu prințesa Charlotte, cu o zi înainte ca aceasta să-și sărbătorească ziua de naștere. Fotografiile au fost făcute în luna aprilie de Ducesă la Kensington Palace și la reședința lor din Norfolk”, a fost anunțul publicat ieri pe Twitter de Kensington Palace.

În una dintre imagini, prinţesa Charlotte este fotografiată alergând cu o narcisă în mână, în alta stă pe un gard, iar în cea de-a treia poartă o rochiţă înflorată şi îi zâmbește cuceritor mamei ei.

Charlotte, a patra în ordinea succesiunii la tronul britanic, s-a născut la Londra în data de 2 mai 2015. Ea are doi frați, prinţul George, cu doi ani mai mare, și prințul Louis, cu trei ani mai mic.

O familie de poveste

Ducesa de Cambridge a fost surprinsă în repetate rânduri în ipostaze cuceritoare alături de cei trei copii ai ei. Dincolo de titlul pe care îl poartă, ea pare o mamă obișnuită, preocupată de fericirea micuților ei și de armonia din familie.

Deși a avut sarcini nu tocmai ușoare (sarcini toxice), la câteva ore de la nașterea fiecăruia dintre copiii ei, a ieșit în public să prezinte presei și fanilor noul membru al familiei. La toate cele trei nașteri, travaliul ei a fost scurt, de maximum cinci ore, lipsit de complicații și urmat, la câteva ore, de ieșirea Ducesei în fața Spitalului St. Mary, pe tocuri și cu zâmbetul pe buze.

Copiii familiei cresc fără gadgeturi

În ceea ce privește educația oferită copiilor, Ducele și Ducesa își doresc să îi crească modest, ca orice familie normală, și să nu îi copleșească oferindu-le prea multe cadouri. Copiii nu au acces la gadgeturi, ci sunt încurajați să se joace cât mai mult timp în aer liber, cu jucării clasice.

Kate Middleton a intrat în gura presei pentru că nu îi lasă pe copii să se joace cu un articol foarte popular – un iPad. O sursă declara atunci: „Ca doi oameni care au crescut fără gadget-uri pentru divertisment, William şi Kate sunt credincioşi jucăriilor clasice şi jocului în aer liber, ce încurajează o imaginaţie activă.” În timp ce mulţi părinţi au lăudat familia regală pentru decizia lor, alţii au criticat-o serios pentru regula extremă.

La aniversarea de trei ani, prințul George a primit din partea familiei un cățeluș, un tren cu șine și o minge de fotbal.

De când a intrat în familia regală, Ducesa de Cambridge a fost un exemplu de eleganță și bun gust. Chiar și pe perioada celor trei sarcini, s-a afișat în permanență în public cu ținute simple, dar elegante, care-i puneau burtica în evidență.

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa