24 de mame celebre și fiicele lor care le seamănă întru totul

Anca Vlad
seamănă

Actrițe, cântărețe, fotomodele. Marea lor majoritate sunt recunoscute pentru filmele în care au jucat, pentru talent, dar și pentru frumusețe. Cafemon.com prezintă femei celebre alături de fetele lor, care le seamănă ca două picături de apă.

Reese Whiterspoon  & Ava Phillippe

Deși e doar o adolescentă, Ava Phillippe ar putea intra ușor în pielea personajului interpretat de Reese Whiterspoon dacă s-ar face partea a treia a filmului „Blonda de la Drept” (ceea ce nu e deloc o idee rea!).

Julianne Moore & Liv Freundlich

Nu numai culoarea arămie a părului le face pe Juliane Moore și pe fiica ei, Liv Freundlich, să semene ca două picături de apă, dar și restul trăsăturilor.

Angelina Jolie & Vivienne Jolie-Pitt

Vivienne Jolie-Pitt a apărut deja alături de mama ei în filmul „Maleficient”, dar numai timpul va spune dacă micuța copie la indigo a Angelinei va deveni la fel de celebră ca părinții ei.

Madonna & Lourdes Leon

Culoarea mereu în schimbare a părului și atitudinea rock nu par să fi fost moștenite de Lourdes „Lola” Leon de la mama ei, celebra Madonna. În schimb, a luat de la ea sprâncenele, fizicul perfect și stilul vestimentar.

Salma Hayek & Valentina Pinault

Se fac valuri când Salma Hayek și fiica ei, Valentina Pinault, intră într-o cameră. „În familia mea, toți sunt foarte siguri pe ei, grațioși și senini. Doar eu și Valentina avem trac”, spune Salma. „Cu toate astea, stă în fața camerei fără probleme”.

Jenna Bush & Mila Hager

Chiar și la numai doi ani, genele celebrei familii Bush se văd clar la Mila Hager, fiica Jennei Bush Hager.

Kate Moss & Lila Moss

Un viitor supermodel în devenire? Superba Lila Grace Moss, fiica lui Kate Moss, e cunoscută deja ca fashionistă, mai ales după ce a apărut într-o reclamă.

Robin Wright & Dylan Penn

Când vine vorba despre Dylan Penn, fiica lui Robin Wrigth, starul din „House of Cards”, se adeverește vorba conform căreia: „Așchia nu cade departe de trunchi”.

Vanessa Paradis & Lily-Rose Depp

Oricui i-ar plăcea să fie atât de șic și de frumos ca actrița și modelul Vanessa Paradis și fiica ei, Lily-Rose Depp, atunci când ies de pe aeroport!

Courteney Cocs & Coco Arquette

E ușor de observat cât de bine seamănă Coco Arquette cu mama ei, Courteney Cox. Mai mult, se pare că fata calcă pe urmele celebrei sale mame, apărând în primul videoclip al acesteia.

Cindy Crawford & Kaia Gerber

Ca fotomodel începător, Kaia Gerber a avut la cine să apeleze pentru sfaturi – mama ei, supermodelul Cindy Crawford. Kaia a declarat pentru „People” că ele două, pe lângă fizic, seamănă și din alt de punct de vedere – „amândouă vorbim cu… mâinile J”.

Jennifer Lopez & Emme Muniz

Emme Muniz a moștenit cu siguranță trăsăturile frumoasei ei mame, Jennifer Lopez, dar oare a moștenit și talentul ei de a dansa?

Kim Zolciak & Brielle Biermann

Kim Zolciak, starul din „The Real Housewives of Atlanta”, se consideră o învingătoare alături de fiica ei Brielle Biermann. Cele două au făcut o poză în care, pe lângă părul lung și blond, au în comun și tricouri asemănătoare.

Jennifer Garner & Violet Affleck

Atenție, gropițe! Jennifer Garner și fiica ei, Violet Affleck, au același zâmbet, renumit la Hollywood. Ce e mai frumos, e că lui Jen îi place să râdă împreună cu copiii ei. „Nu poți mima parentingul. Pur și simplu, trebuie să te așezi pe podea și să petreci timp cu copiii tăi”, spune Jennifer.

Tina Fey & Alice Richmond

Tina Fey și fiica ei, Alice Richmond, formează un duo ce nu poate fi trecut niciodată cu vederea, chiar și în timpul unei banale plimbări prin aglomeratul New York

Michelle Williams & Matilda Ledger

Unii sunt de părere că Matilda seamănă mai mult cu răposatul ei tată, Heath Ledger, decât cu mama ei, Michelle Williams, dar cu tunsorile identice, nimeni nu poate contesta asemănarea dintre cele două.

Kelly Ripa & Lola Consuelos

Când ești la fel de fotogenic ca Lola Consuello și Kelly Ripa, e indicat să faci în fiecare zi câte un selfie. În poza de față, Lola sărbătorește împlinirea celor 14 ani.

Uma Thurman & Maya Thurman-Hawke

Maya Thurman-Hawke dovedește că va fi o tânără superbă (a urcat deja pe podiumului de prezentare pentru brandul britanic All Saints). Și da, arată exact ca celebra ei mamă, Uma Thurman.

Christie Brinkley & Sailor Brinkley-Cook

Sailor Brinkley-Cook și mama ei, Christie Brinkley, au cel puțin trei lucruri împreună: cariera de succes ca fotomodel, părul lung și superb și abilitatea de zâmbi doar cu ochii.

Heidi Klum & Helene Boshoven Samuel

Mama și fiica din această fotografie seamănă ca două picături de apă, așa că, atunci când te uiți la Helene Boshoven Samuel ai impresia că vezi o fotografie cu Heidi Klum adolescentă.

Gillian Anderson & Piper Maru Klotz

Gillian Anderson și Piper Maru Klotz păreau mai degrabă surori când au pășit pe covorul roșu la decernarea Premiilor Olivier.

Jessica Simpson & Maxwell Johnson

Lui Maxwell Drew îi place să o tachineze pe mama ei și să-i copieze poziția (nu e nimic rău în asta!). Adorabila Max seamănă perfect cu Jessica Simpson.

Gwyneth Paltrow & Apple Martin

Bineînțeles că Apple Martin are unele dintre trăsăturile tatălui ei, Chris Marin, solistul trupei Coldplay, dar, chiar și așa, pare copia fidelă a lui Gwyneth Paltrow (dacă nu credeți, uitați-vă la pozele din copilărie ale lui Gwynie).

Katie Holmes & Suri Cruise

Poate că la un moment dat Suri Cruise a făcut internauții să se contrazică aprig. Unii susțineau că seamănă cu mama ei, Katie Holmes, alții cu celebrul ei tată, Tom Cruise. Pe măsură ce crește, însă, copila a demonstrat că e copia la indigo a mamei ei!

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

 

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa