12 lucruri pe care nu le știai despre Barron Trump | FOTO

Anca Vlad

E sfârșitul unei ere în America și locuitorii au asistat la predarea ștafetei: familia Obama a părăsit Casa Albă, lăsând locul lui Donald Trump și faimoasei sale familii. În timp ce copiii mai mari ai lui Donald Trump au devenit bine cunoscuți de publicul american de-a lungul timpului, Barron face excepție. Fiul de 10 ani al președintelui SUA a devenit cu adevărat celebru în noaptea alegerilor, când a stat alături de tatăl lui pe scenă în momentul în care s-a anunțat victoria lui Donald Trump. Bineînțeles că la ora aceea târzie din noapte și cu toată agitația, băiatul părea mai degrabă adormit decât încântat, și ușurat că, până la urmă, se sfârșește totul. Așadar, cine este acest tânăr ”Simba”? Iată câteva lucruri pe care nu le știai despre Barron Trump, noul ”prinț” al Americii.

Singurul copil al Melaniei și al lui Donald

Barron Trump

Unul dintre lucrurile care deosebește familia Obama de actuala Primă Familie este că Donald Trump are cinci copii de la trei neveste. Barron Trump, cel mai tânăr membru al clanului, este o ramură din copacul  care-i include pe Ivanka, Eric și Donald Jr., născuți de Ivana, prima soție a lui Donald Trump, și Tiffany, născută de Marla Maples,a  doua soție a Președintelui.

În ceea cel privește pe Barron, el este singurul copil al lui Donald cu Melania Knass Trump și s-a născut pe 20 martie 2006. El trăiește alături de părinți în pentahouse-ul din Trump Tower, aflat pe Fifth Avenue, New York City. Donald și Melania s-au căsătorit în ianuarie 2005.

Barron nu se va muta prea curând la Casa Albă


Deși tatăl lui s-a instalat oficial în Casa Albă în ianuarie 2017, e puțin probabil ca Barron să i se alăture prea curând. Coform publicației New York Post, Barron va rămâne în Manhattan, unde urmează cursurile exclusivistei școli Columbia Grammar and Preparatory. „Este clar că Melania ezită să-l mute pe fiul ei în mijlocul anului școlar. Un anunț oficial va fi dat pubicității în viitor”, a spus un purtătorul de cuvânt al Trump în noiembrie 2016.

Însuși Trump a confirmat zvonurile, spunându-le reporterilor că fiul lui se va muta în D.C. „după încheierea cursurilor”.

Este primul băiat care locuiește la Casa Albă în ultimele decenii

Odată mutat în Washington, micul Barron va deveni oficial primul băiat care locuiește în Casa Albă, în aproape 60 de ani. Conform CNN, ultima dată când america a avut un „Prim băiat” a fost tocmai în 1961, când fiul lui John F. Kennedy, FRK Jr. s-a mutat în Casa Albă.

Mereu la patru ace

Barron Trump

Născându-se într-o familie care are afaceri de miliarde de dolari, micul Barron a fost îmbrăcat elegant toată viața. People Magazine spune că a purtat costum la trei ani jumătate, când a participat la lansarea cărții surorii lui vitrege, Ivanka.

„Nu e genul de copil care să poarte pantaloni de trening”, declara Melania în 2013 în timpul unui interviu acordat ABC News. Nu-l deranjează să poarte costum și uneori își pune chiar și cravată, ca tată lui”.

Își hidratează pielea cu caviar

Dacă mai aveați nevoie de vreo dovadă că Barron nu e un băiețel obișnuit, iată una: în 2013, mama lui a recunoscut la ABC News că, la vremea aceea, îi aplica fiului pe piele propria ei cremă de caviar după baia de seară. „Are un miros foarte plăcut, proaspăt, și îl dau cu ea din cap până în picioare. Îi place”.

Seamănă cu tatăl lui

Barron Trump

Dar fiindcă-i place să poarte costume și să-și hidrateze pielea cu creme pe bază de caviar, nu ar trebui să mire pe nimeni că Melania se referă la fiul ei cu „micul Donald” sau „mini-Donald”. „Este un copil cu o personalitate puternică, foarte special și inteligent”, a declarat Melania pentru parenting.com. „Este independent, are propriile opinii și știe exact ce vrea. Uneori, îi spun micul Donald. La figură seamănă cu amândoi, dar personalitatea e a tatălui său!”.

„Când avea cinci ani, voia să fie ca tatăl lui: om de afaceri și jucător de golf” a adăugat ea în același interviu. „Îi place să construiască, să dărâme și apoi să construiască din nou. Este foarte priceput la desen; călătorește mult și-și amintește tot ce vede. Uneori, în aceeași seară sau a doua zi, desenează cea a văzut”.

Are sau nu are bonă?

Barron Trump

În septembrie 2015, într-un interviu acordat revistei People Magazine, Donald și Melania au insistat că Barron nu are dădacă. „Îmi place să mă implic”, a spus Melania. „Cred că e foarte important. Barron are 9 ani și are nevoie de unul dintre părinți, așa că sunt tot timpul cu el. După cum știți, șoțul meu călătorește foarte mult”.

La câteva zile după publicarea acestui interviu, Donald Trump spunea în New York Post că, în realitate, „există o tânără care lucrează cu Barron”. Cu toate acestea, jurnaliștii continuă s-o considere pe Melania ca fiind o mamă devotată, mai ales că este văzută deseori când merge să-l ia pe fiul ei de la școală. În consecință, nimeni nu știe cu exactitate dacă Barron are sau nu bonă.

Scarlett Johansson : „Am o admirație uriașă pentru mamele care muncesc. Eu rezist cu greu”

Vorbește fluent două limbi

Barron Trump

Deși se spune că-și copiază tatăl, Barron a moștenit câte ceva și de la mama lui. Conform unui interviu acordat publicației GQ Magazine, în 2016, Melania a dezvăluit că „Barron vorbește fluent limba slovacă”. În realitate, băiatul vorbește cu bunicii din partea mamei, care locuiesc în apropierea Trump Tower.

Trăiește ca un rege

Tot în interviul acordat parenting.com, Melania Trump a recunoscut faptul că fiul ei are la dispoziție un întreg etaj. În aceste condiții, nu-i de mirare că nu se grăbește să se mute la Casa Albă.

Ar putea avea un viitor în Manga

Barron Trump

Apariția televizată a lui Barron în timpul discursului tatălui său la aflarea rezultatelor alegerilor a făcut valuri chiar și Japonia. Conform AV Club, imaginea lui l-a inspirat pe Yuusuke Horito, un celebru artist manga (benzi desenate), să deseneze chipul lui Barron care ar apărea pe o copertă imaginară cu titlul „Gălăgiosul și enervantul meu tată e președinte, așa că viața mea liniștită a luat sfârșit”. Unul dintre capitolele acestei cărți ar fi „În plus, mama și sora mea sunt prea sexy”, susține The Telegraph. Ar putea fi un bestseller, nu-i așa?

Probabil se va feri de lumina reflectoarelor

Barron Trump

Deși în aceste zile numele lui Barron Trump este pe buzele tuturor americanilor, să nu vă așteptați să apară prea des în lumina reflectoarelor. De fapt, conform interviului acordat în 2016, la ABC News, Melania va face totul să-l protejeze pe cât posibil de public. „Vorbesc cu el și-i explic ce se întâmplă. Vreau să fie echilibrat și să aibă o copilărie cât mai normală. Îi place mult școala la care merge și sporturile pe care le practică (e un atlet desăvârșit), așa că o să fac totul să nu apară în lumina reflectoarelor”.

Rosie OʼDonnell l-a atacat pe Twitter

Barron Trump

„Așa tată, așa fiu”. Actrița Rosie OʼDonnell, care se dușmănește cu Donald Trump, de aproximativ 10 ani, s-a trezit în mijlocul altui scandal când a postat pe Twitter un video cu titlul „Barron Trump este autist? Dacă da, atunci este o oportunitate uimitoare să se acorde atenție epidemiei de autism!”

Postarea a stârnit un scandal imens și OʼDonnell s-a văzut nevoită să revină asupra postării, spunând că fiica ei are autism și că nu ar lua niciodată în derâdere persoanele care au această afecțiune.

La ce școală va merge Barron în D.C.?

Presupunând că Barron se va muta din New York în Washington D.C., jurnaliștii au început să se întrebe ce școală vor alege părinții pentru el. În acest moment, toate privirile sunt ațintite asupra școlii particulare Diswell Friends, unde președintele și-a trimis copiii în ultimele trei decenii, conform Washington Post.

Se pare, însă, că sunt mai multe alte școli de luat în seamă. Un lucru, însă, e însă: Barron nu va urma cursurile unei școli de stat, așa cum a făcut, de exemplu, Amy, fiica președintelui Jimmy Carter, în anii 70.

Trucuri de parenting de la 10 vedete. Will Smith: „Nu suntem adepții pedepselor. Preferăm responsabilizarea copiilor

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Foto: Getty

 

 

 

Te-ar mai putea interesa