12 actriţe care au jucat însărcinate în roluri de excepţie

Alexandra Constantin

Nu de puţine ori se întâmplă ca actorii să joace rolul carierei lor tocmai când sunt în situaţii delicate. Descoperă în rândurile de mai jos actriţe care au jucat însărcinate în roluri de excepţie.

Actriţe care au jucat însărcinate: Lena Headey – Game of Thrones

În momentul filmării finalului celui de-al 5-lea sezon, actriţa care juca rolul Cersei era însărcinată în cinci luni. Producătorii au folosit dublura actriţei atunci când au filmat scena în care personajul a trebuit să meargă fără haine din închisoare până la curtea regelui. Deşi filmarea scenei a durat trei zile nimeni nu şi-a dat seama că s-a folosit dublura actriţei sau că Lena este însărcinată, arată www.brightside.me.

Blake Lively – The Age of Adaline şi The Shallows

 

Deşi era însărcinată în timpul filmărilor, actriţa a luat parte la acrobaţii destul de periculoase pentru filmul The Shallows. Ea a făcut tot ceea ce rolul presupunea până aproape de finalul filmărilor. Doar la ultima cascadorie ea a fost înlocuită de dublura sa. În schimb, la filmarea peliculei The Age of Adaline, Blake a jucat alături de întreaga echipă până la sfârşit. Mai mult, colegii de platou au observat că ea nu a dorit condiţii speciale aşa cum au făcut alte actriţe.

Actriţe care au jucat însărcinate: Kate Winslet – Divergent

Cunoscuta actriţă era însărcinată în cinci luni când s-a filmat pelicula. În cazul ei au fost de ajutor hainele închise la culoare şi filmarea din anumite unghiuri, iar lumea nu a ştiut de sarcina ei. Ea a fost încurajată să folosească dublura pentru a filma cascadoriile, dar după naştere Kate a filmat de una singură scenele pentru propriul rol.

Sarah Jessica Parker – Sex and the City

sarah
sarah

Actriţe care au jucat însărcinate? Printre ele se numără şi cunoscuta Sarah Jessica Parker. Acriţa a aflat că este însărcinată în primele zile de la începutul filmării celui de-al 5-lea sezon, iar echipa de stilişti au făcut tot ce a fost posibil ca să ascundă acest lucru de audienţă. Au îmbrăcat-o în haine largi şi i-au dat să poarte accesorii cât mai luminoase astfel încât să fie distrasă atenţia de la abdomen. Cu toate acestea, actriţa a decis să oprească filmările după doar opt episoade, iar asta deoarece nu mai existau soluţii prin care să fie ascunsă sarcina.

Actriţe care au jucat însărcinate: Helena Bonham Carter – Sweeney Todd

Nimeni nu şi-a dat seama de sarcina actriţei, iar asta deoarece mare parte din scene au fost filmate la începutul perioadei de graviditate, iar pentru celelalte ea a purtat un corset ce a ajutat-o să ascundă acest lucru. Doar un singur aspect nu a putut să fie ascuns, anume mărimea bustului.

Drew Barrymore – Blended

Cunoscuta actriţa a aflat că este însărcinată la doar câteva zile după semnarea contractului. Iar cum filmările au început mai târziu, burtica era destul de mare în timpul scenelor. Designerii de costume au fost cei care au găsit soluţii astfel încât sarcina lui Drew să nu fie vizibilă.

Actriţe care au jucat însărcinate: Scarlett Johansson – Avengers: Age of Ultron

Sarcina actriţei a dus la apariţia multor modificări în ceea ce priveşte programul de filmări, inclusiv al distribuţiei. Prima dată au fost filmate toate scenele în care apărea Scarlett, dar ea a început să se simtă tot mai obosită şi a renunţat la filmări. Alte două actriţe au dus la bun sfârşit rolul ei.

Angelina Jolie – Changeling

De pe lista actriţelor care au jucat însărcinate nu lipseşte Angelina Jolie. Filmarea unei pelicule atât de emoţionante ca Changeling a fost un factor de stres pentru cunoscuta actriţă. Ea a simţit o legătură cu personajul pe care îl juca (şi care şi-a pierdut copilul), fapt ce a făcut-o să vrea să devină din nou mamă (în momentul respectiv ea avea patru copii, dintre care doar unul biologic). La câteva luni de la filmarea peliculei ea a devenit mamă de gemeni.

Actriţe care au jucat însărcinate: Reese Witherspoon – Vanity Fair

Actriţa a găsit o modalitate inedită de a ascunde sarcina, mai exact rochiile de epocă de culori închise, cu talie înaltă. Iar la unele scene ea filma în timp ce se afla în spatele unor piese de mobilier. Nimeni nu a ştiut că ea era însărcinată în cinci luni în timpul filmărilor de la Vanity Fair.

Courtney Cox – Friends

Filmările ultimului sezon au avut loc în timp ce actriţa era însărcinată în cinci luni. Cu toate acestea, burtica de gravidă nu a putut să fie ascunsă mereu deşi ea a purtat mai tot timpul haine largi.

Actriţe care au jucat însărcinate: Emily Blunt – The Girl on the Train şi Into the Woods

Actriţa a aflat că este însărcinată imediat după ce au început filmările la pelicula The Girl on the Train, iar ea a decis să păstreze secretul. Mai mult, ea a declarat ulterior că sarcina a ajutat-o să intre mai bine în pielea personalului care nu era stabil din punct de vedere emoţional. Experienţa însă s-a repetat şi la filmările peliculei Into the Woods. Interesant este că în ambele filme ea a jucat personaje care îşi doresc cu disperare copii, dar care nu puteau să facă.

January Jones – Mad Men

Soţia fragilă şi slăbuţă a lui Don din pelicula Mad Men a câştigat în greutate pe perioada filmărilor, iar asta deoarece ea a fost însărcinată în timpul celui de-al 5-lea sezon. Scenariştii au modificat scenariul astfel încât actriţa să pară că se îngraşă ca urmare a stresului şi conflictelor din căsnicie. January a purtat haine de mărimi mai mari ca să pară că s-a îngrăşat peste tot nu doar în jurul abdomenului şi i-a fost aplicată chiar şi o bărbie dublă. Toate aceste modificări durau de fiecare dată până la 5-6 ore înainte de începerea filmărilor.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa