11 vedete care au devenit mame la 40 de ani și după această vârstă

Alexandra Constantin

Multe persoane au fost surprinse când cercetătorii au ajuns la concluzia că cea mai bună vârstă la care femeia poate să aibă copii este între 30 şi 34 de ani. Cu toate acestea, nu puţine sunt vedetele care au devenit mame la 40 de ani sau după această vârstă.

Mame la 40 de ani: Susan Saradon

Cunoscuta actriţă are trei copii, ea devenind mamă la 39 de ani, la 42 şi la 45 de ani. Medicii i-au spus cât a fost tănără că are probleme de infertilitate, motiv pentru care a ales să nu folosească metode de contracepţie ani la rând. Dar apoi a aflat în mod suprinzător că este însărcinată, iar povestea s-a mai repetat încă de două ori, potrivit www.brightside.me. Nu numai că are copii frumoşi, ci şi Susan arată foarte bine la 71 de ani.

Jennifer Lopez

Spre deosebire de Susan Saradon, Jeniffer a întâmpinat multe dificultăţi deşi şi-a dorit copii pentru o perioadă foarte lungă de timp. În cele din urmă ea a apelat la fertilizare in vitro pentru a rămâne însărcinată. Deşi intervenţia nu a reuşit de prima dată, ea nu s-a lăsat, iar azi este mamă de gemeni. Ea a reuşit să rămână însărcinată la vârsta de 38 de ani.

Mame la 40 de ani: Kelly Preston

Kelly Preston este soţia actorului John Travolta. Ea a reuşit să rămână însărcinată la vârsta de 47 de ani, iar acest lucru a fost o adevărată binecuvântare pentru cei doi. Cu un an înainte cuplul şi-a piedut singurul copil, băiatul lor Jett. ,,Benjamin a dat familiei noastre o a doua şansă la viaţă”, a spus Kelly referitor la băiatul lor.

Celine Dion

Cântăreaţa a devenit pentru prima dată mamă la vârsta de 33 de ani (când s-a născut fiul René-Charles), apoi a născut gemeni (Eddie şi Nilson) la 42 de ani. Ea a trecut prin şase proceduri de fertilizare in vitro, dar a reuşit până la urmă să-i nască cu bine pe cei doi băieţi. „Fertilizarea in vitro este o etapă nu doar dificilă, ci şi una emoţională. Deseori mă gândesc cât de norocoasă sunt că am devenit mamă”, a mărturist Celine în nenumărate rânduri.

Mame la 40 de ani: Halle Berry

Actriţa nu pare să îmbătrânească deloc şi nu e vorba doar de aspectul ei uimitor. Ea a devenit mamă pentru prima dată la 41 de ani, iar şase ani mai târziu a avut cel de-al doilea copil, fapt ce a reprezentat o supriză chiar şi pentru ea. „Am crezut că toată treaba cu maternitatea rămâne în trecut şi că trec prin perioada de menopauză, aşa că cea de-a doua sarcină chiar a fost cu adevărat neaşteptată”, a spus Halle.

Kim Basinger

Kim are doar un singur copil, pe fata ei Ireland. E greu să crezi că există o diferenţă de 41 de ani între ele când te uiţi la cele două femei frumoase. Ireland Balwim este fotomodel, dar joacă şi în filme. Ea chiar a jucat rolul mamei sale în filmul Grudge Match, iar asta deoarece seamănă foarte bine cu mama sa.

Mame la 40 de ani: Gwen Stefani

Cunoscută pentru vocea sa şi pentru firea rebelă, Gwen a intrat în rolul de mamă pentru cei doi băieţi (Zuma şi Kingston) în jurul vârstei de 40 de ani. Ea devenit din nou mamă la 44 de ani, când a apărut în viaţa ei Apollo. Arată atât de bine alături de copii, încât cu greu îţi vine să crezi că este mama lor.

Salma Hayek

Actriţa şi-a dorit dintotdeauna să devină mamă, dar nu a putut mult timp din motive medicale. În cele din urmă, ea a intrat în rândul părinţilor la vârsta de 41 de ani. Sarcina a fost una dificilă, a luat aproape 23 de kilograme în greutate, dar a reuşit să-şi revină destul de rapid la formele de dinainte. „Cu 10 ani în urmă nu puteam să-i ofer fetei mele ceea ce pot acum. Ea este foarte fericită că s-a născut acum, când eu am 40 de ani”, spune Salma.

Mame la 40 de ani: Madonna

Regina muzicii pop a născut-o pe fata ei (Lourdes) la vârsta de 36 de ani, iar pe fiul său (Rocco) la 41 de ani. Ea este mamă şi pentru alţi patru copii adoptaţi din Africa. ,,Eram foarte egoisă înainte de a avea copii, dar rolul de mamă m-a schimbat complet”, a declarat în nenumărate rânduri cântăreaţa.

Mariah Carey

Cunoscuta cântăreaţă a devenit mamă la 41 de ani, iar sarcina nu a fost una deloc uşoară, mai ales că a avut pe tot parcursul ei hipertensiune arterială, dar şi diabet gestaţional. Cu toate acestea, ea a adus cu bine pe lume pe gemenii săi.

Mame la 40 de ani: Monica Bellucci

Actriţa a fost diagnosticată cu infertilitate, dar spre surprinderea ei a rămas însărcinată la vârsta de 39 de ani. ,,Am născut fata în cel mai bun moment al vieţii mele. Am jucat numeroase roluri, am vizitat multe locuri din întreaga lume, iar acum sunt pregătită să-i ofer tot ceea ce ea are nevoie”, spunea cunoscuta actriţă. Acum Deva are 13 ani şi deja a depăşit-o în înălţime pe mama ei. Monica a născut-o pe cea de-a doua fată la vârsta de 45 de ani. Ea a recunoscut că ideea sarcinii a speriat-o foarte mult, mai ales că vârsta era înaintată şi exista riscul de apariţie a mai multor complicaţii. Din fericire sarcina a decurs bine, iar micuţa Leonie s-a născut sănătoasă. ,,Nu mi-am sunat deloc doctorul în cele nouă luni de sarcină pentru eventualele probleme. Este cu siguranţă riscant să ai un copil la 45 de ani şi nu încurajez mamele să facă acelaşi lucru. Dar rolul de mamă este cel mai important din toată viaţa mea. Eram hotărâtă să apelez la fertilizare in vitro dacă nu reuşeam să rămân însărcinată pe cale naturală”, a declarat Monica Bellucci.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa