Paternitate incertă, divorțuri și sarcini surpriză. 10 scandaluri în care au fost implicați copiii cu părinți celebri

Daniela Ghiorghe
scandaluri copii celebritati

Copiii cu părinți celebri nu au neaparat o viață roz. De multe ori, ei sunt victime în scandaluri care nu le fac deloc viața ușoară: procese publice în privința paternității, bătălii pentru custodie, frați din relații extraconjugale ale unuia dinte părinți etc. 

Jude Law

Actorul britanic Jude Law a apărut pe primele pagini ale tabloidelor în 2009, când au început să apară zvonuri conform cărora o actriță aspirantă în vârstă de 24 de ani este însărcinată, iar el este tatăl. În acel an, Law a declarat că este pregătit să fie tată din nou, însă nu și-a cunoscut fiica în primele 6 luni de viață ale acesteia.

Michael Jackson

În noiembrie 2002, Michael Jackson a fost aspru judecat pentru că și-a ținut copilul în vârstă de 9 luni, Prince Michael II, deasupra balconului camerei de hotel în care stătea în Berlin. Incidentul a ținut prima pagină a ziarelor de scandal din toată lumea și a adus la lumină vechile acuzații de molestare împotriva lui din 1993 și 2005.

Mick Jagger

După 22 de ani de relație alături de Mick Jagger, în care acesta a înșelat-o de nenumărate ori, Jerry Hall a hotărât să de despartă.  Ea a aflat din ziare că Jagger are un copil de câteva zile dintr-o relație extraconjugală cu Luciana Morad, un model brazilian.

Chris Brown

După despărțirea de Rihanna, Chris Brown a avut o relație cu modelul Karrueche Tran, de care s-a despărțit și cu care s-a și împăcat de câteva ori.  Asta până când a apărut un articol într-un ziar în care se anunța că Brown are o fetiță de 10 luni, pe nume Royalty. Deși sarcina nu a fost planificată, Brown se pare că se bucură că e părinte, numindu-și un album după fiica sa.

Lil Wayne

În 2008, în timp ce era la închisoare în New York, raperul Lil Wayne (având deja patru copii cu patru femei diferite) a fost dat în judecată de o femeie care pretindea că acesta este tatăl copilului ei. Judecătorul a amânat procesul până la terminarea sentinței, însă în 2014 femeia a deschis un nou proces împotriva lui, pe care însă nu l-a dus la bun sfârșit.

Hugh Grant

Pe parcusul a 15 luni, Hugh Grant a devenit tatăl a 3 copii, cu două femei diferite. Primul copil a fost adus pe lume în septembrie 2011 de către iubita actorului, Tinlang Hong. Patru luni mai târziu, Hong a rămas însărcinată iar, născându-l pe fiul lor în decembrie 2012. Însă în ianuarie 2014 au apărut zvonuri conform cărora Grant mai are un fiu, născut tot în 2012, cu producătoarea TV Anna Eberstein.

Jack Nicholson

Cuplul format din Jack Nicholson și Angelica Houston a fost considerat mult timp un ideal. Însă relația lor s-a terminat după ce Angelica a aflat că Nicholson a fost infidel și aștepta un copil cu actrița Rebecca Broussard. În cartea de memorii „Watch Me”, Houston scria că a avut probleme de fertilitate.

Linda Evangelista și Francois Henri-Pinault

Supermodelul Linda Evangelista și actrița Salma Hayek au copii de aceeași vârstă, făcuți cu francezul milionar Francois-Henri Pinault, acest lucru nefiind public până când Linda l-a adus în instanță pentru pensie alimentară într-un proces urât. Pinault a admis că a terminat relația cu Evangelista după ce a rămas însărcinată și i-a cerut acesteia să facă o întrerupere a sarcinii.

Eddie Murphy

Eddie Murphy nu a recunoscut că este tatăl copilului fostei cântărețe Mel B în 2006. În acel an, el a apărut într-un show tv în care a declarat „Nu putem ști al cui este acel copil până nu se naște, pentru a face un test ADN.” Însă Mel B a ieșit victorioasă în urma testelor.

Mel Gibson

După ce au apărut poze în tabloide cu Mel Gibson și amanta lui rusoaică, soția lui de peste 30 de ani și mama celor 7 copii ai lor, Robyn Moore, a intentat divorțul. În acel an, Grigorieva a născut o fețită. Divorțul lui Gibson a fost unul dintre cele mai scumpe de la Hollywood.

Pe aceeași temă, îți recomandăm să citești și:

Brad Pitt, cercetat din cauza unor informații conform cărora și-ar fi agresat verbal și fizic copiii

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa