10 conturi de Instagram ale mamelor celebre pe care să le urmăreşti şi tu

Raluca Dumitrică

Aceste conturi de Instagram au toate şansele să-ţi facă ziua mai frumoasă. Pe cuvânt!

Nu neagă nimeni că mamele celebre nu sunt şi ele ocupate, dar uite că tot au puţintel timp pentru Instagram, ceea ce înseamnă că şi pentru fanii lor. Fie ca postează din mers, fie că pun în scenă cadre sofisticate speciale pentru Instagram, merită să tragem cu ochiul în aceste conturi celebre:

Iată cele mai simpatice 10 conturi de Instagram ale mamelor celebre pe care ai putea începe să le urmăreşti şi tu chiar de azi!

1. Jessica Alba

That @mmcnearney @jimmykimmel know how to get to our hearts! Best Bfast treats ever! #blackberryfarm ?

A photo posted by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Jessica Alba, mama celor două fetiţe drăgălaşe foc, Honor şi Haven, este una dintre cele mai active mame celebre de pe Instagram. Cu poze din vacanţe, de la job, din escapadele cu familia şi cu produsele cosmetice create de ea însăşi, produse ce poartă eticheta Honest Company, contul vedetei este unul de urmărit. Un alt lucru pentru care ar trebui să îl aveţi aproape este şi numărul mare de video-uri incluse în feed-ul său, simpatice şi vesele, la fel ca autoarea lor.

2. Alyssa Milano

Elizabella had her first dentist appointment. She really liked this part.

A photo posted by Alyssa Milano (@milano_alyssa) on

Pe Alyssa o ştiu multe dintre mamele de pe glob, fotografiile de pe Instagram cu bebeluşii săi alăptaţi făcând înconjurul lumii. Dar contul vedetei nu se rezumă la momentele atât de frumoase în care îşi hrăneşte copiii la sân, ci conţine şi o mulţime de fotografii cu frumoasa Alyssa, care are o nouă tunsoare extrem de modernă, precum şi trucuri de beauty, rochii de top 10 şi, bineînţeles, imagini cu cele două minuni din viaţă sa.

3. Gisele Bündchen

My little koala ?❤️ Meu pequeno coala

A photo posted by Gisele Bündchen (@gisele) on

Considerată una dintre vedetele must-watch la mai multe capitole, Gisele are un cont de Instagram cu adevărat motivaţional. Şi nu spun asta doar pentru că ea însăşi e o femeie superbă ce poate fi clar un model pentru alte mame de pe mapamond, ci pentru că, pe lângă fotografiile extrem de bine realizate, contul îţi da o stare de optimism şi de vioiciune, astfel încât la finalul zilei mai-mai că-ţi vine să spui: şi eu vreau să fiu ca Giselle!

4. Hilaria Thomas Baldwin

Hilaria Thomas Baldwin poate candida la titlul de cea mai atipică mamă celebră de pe Instagram. Asta pentru că Hilaria, soţia actorului Alec Baldwin, îi lasă pe toţi cei care îi accesează profilul cu gura căscată, din pricina faptului că multe dintre fotografiile postate o arată pe mama lui Carmen şi Rafael în cele mai flexibile ipostaze. Surpriza n-ar trebui să fie chiar atât de mare, dacă ne gândim că jumătatea lui Alec e de profesie instructor de yoga, dar, hai să recunoaştem, cât de bine arată Hilaria, la nici şapte luni de la naşterea celui de-al doilea bebeluş!

5. Reese Witherspoon

Is it Spring yet?! Dreaming with @draperjamesgirl…??? Link to new goodies in profile! #DraperJamesSpring

A photo posted by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

6. Ivanka Trump

Saturday Night Fever! ??

A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Un alt cont ce merită urmărit este cel al Ivankai Trump. Ivanka, ce n-are nicio vină că este fiica tatălui ei, este însărcinată cu bebeluşul numărul trei şi pare, cel puţin din fotografiile postate, o mamă implicată, calmă, care îşi creşte frumos copiii.

7. Liv Tyler

??So so nice to be warm!!!!!☀️?

A photo posted by Liv Tyler (@misslivalittle) on

Frumoasa Liv Tyler, cea cu zâmbet contagios, e ca o boare de aer proaspăt pe Instagram. Citate celebre, oameni legendari, peisaje ce-ţi taie răsuflarea, copii frumoşi şi mame cu ochi tulburători, cam aşa se rezumă contul personal al starului din Stăpânul Inelelor.

8. Rachel Zoe

Saturday activity …hugs. ❤️ #brothersforlife #mothersofbrothers #angels XoRZ

A photo posted by Rachel Zoe (@rachelzoe) on

Am putea spune că hainele sunt principalul subiect al fotografiilor de pe Instagram în ceea ce o priveşte pe Rachel Zoe, celebrul designer şi stilist al starurilor. De fapt, principalul subiect sunt cei doi băieţi ai vedetei, Kaius şi Skyler, care sunt atât de frumoşi, încât se încadrează perfect printre restul frumuseţilor postate de Rachel.

9. Molly Sims

Yes momma, having a bad hair day #funnygirl

A photo posted by Molly Sims (@mollybsims) on

Actriţa şi modelul Molly Sims are un cont foarte simpatic de Instagram, în care copiii cu dinţişori de iepuraş şi ochi albaştri sunt la concurenţă cu nişte imagini apetisante cu mâncare sănătoasă, smoothie-uri delicioase, cosmetice handmade şi rochii de vis. Offff…

10. Selma Blair

Family portrait. ?@carolyngriffin #arthursaint #kingarthur #dameducky #mom #loveofmylife #getoffofmemommy

A photo posted by Selma Blair (@therealselmablair) on

Contul Selmei Blair este surprinzător, la fel cum este şi Selma. Şi asta pentru că niciodată nu ştii ce-o să posteze, şi spunem asta în sensul cel mai bun al cuvântului. Din imagini nu lipsesc căţeluşii simpatici care fac parte din familia sa şi a fiului sau, Arthur, prietenii apropiaţi din interiorul sau din afara showbiz-ului, dar şi capturi din viitorul său film, în care o va interpreta pe nimeni alta decât pe Kris Jenner, mama celebrelor fete Kardashian-Jenner.

Foto: Instagram

Citeşte şi:
Cum a devenit Mark Zuckerberg părintele clasic de pe Facebook
Noile imagini cu Prinţesa Charlotte topesc inimile publicului
Fara social media în casă la Kate Winslet!
Cele mai frumoase 8 poze cu copii celebri

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa