Celebrități cu copii la secret

Anca Vlad
celebrități cu copii la secret
Multe staruri de peste ecran au ascuns că ar avea un copil. Sursă foto: Shutterstock

Celebrități cu copii la secret au ținut prima pagină a ziarelor din totdeauna. Nu toate vedetele anunță cu surle și trâmbițe că vor avea un copil. În cazul unora, lumea află din bârfe sau doar atunci când celălalt părinte ia legătura cu tabloidele. Celebritățile care au copii la secret sunt mai discrete, lucru ușor de înțeles din moment ce de cele mai multe ori asta duce la încheierea relației oficiale pe care o au.

Mulți însă dintre ei află despre acești copii peste ani și ani. Tații faimoși sunt mai mult decât surprinși să afle că mai au un urmaș sau surprind ei publicul cu o asemenea veste. Iată o listă alcătuită de ranker.com cu câteva dintre scandalurile care au zguduit Cetatea Filmului.

Chris Brown

Chris Brown a fost părăsit de iubita sa după ce aceasta a aflat că are un copil cu o altă femeie. Sursă foto: Twitter Chris Brown

În ciuda faptului că relația lui cu Karrueche Tran a avut multe suișuri și coborâșuri, Chris Brown a reușit să rămână cu frumosul model mai bine de un an. Asta până când s-a aflat că el are o fetiță de nouă luni cu femeie pe nume Nia. Mai mult, au apărut fotografii în care Chris și Karrueche se distrau la aceeași petrecere cu mama fetiței. Tran l-a părăsit pe Brown imediat.

Eddie Murphy

Eddie Murphy nu a recunoscut faptul că este tată, deși testele l-au contrazis. Sursă foto Twitter Eddie Murphy

După o despărțire urâtă, Eddie Murphy a declarat cu fermitate în public că nu este el tatăl copilului lui Angel, fiica lui Mel B, fostă componentă a trupei Spice Girls. Micuța s-a născut în 2007, iar un test de paternitate efectuat mai târziu a demonstrat fără tăgadă că Murphy e tatăl ei.

Hugh Grant

Celebrul actor a lăsat însărcinate două femei în același timp. Sursă foto: Wikimedia

Hugh Grant a devenit tată pentru trei copii, toți concepuți din dragoste, în mai puțin de 15 luni. Actorul avea deja 53 de ani. Doi dintre ei s-au născut din relația pe care actorul a avut-o cu Tinglan Hong. Al treilea, un băiețel, o are ca mamă pe producătoarea suedeză Anna Eberstein. De fapt, Eberstein a fost însărcinată în același timp cu Hong. Vestea despre copilul pe care suedeza i l-a dăruit actorului britanic a fost făcută publica abia după un an când Grant și-a trecut numele pe certificatul de naștere al copilului.

Simon Cowell

Simon a devenit tată în afara căsătoriei. Sursă foto: Twitter Simon Cowell

Mogul în zona reality-show-urilor și a muzicii, Simon Cowell a surprins pe toată lumea în 2013 când a anunțat că va fi tată. Mai șocant a fost că micuțul a fost rezultatul unui adulter. Cowell a început o relație cu cea mai bună prietenă a soției lui, care a apărut în cele din urmă ca învinuită în procesul de divorț al celor doi soți.

Frank Sinatra

Gurile rele spun că celebrul cântăreț ar fi tatăl lui Ronan Farrow. Sursă foto: Shutterstock

Acest zvon încă nu s-a confirmat, dar mulți cred că Ronan Farrow, fiul Miei Farrow cu Woody Allen, ar fi în realitate al lui Frank Sinatra. Proba A: ochii albaștri ca marea.

Chuck Norris

Și-a întâlnit fata când aceasta avea 26 de ani. Sursă foto: Twitter Chuck Norris

O aventură extraconjugală l-a adus pe Chuck Norris în postura de a avea un copil ilegitim. De fapt, Norris habar nu a avut de această situație până în 1991, când o fată pe nume Dina i-a scris, spunându-i. Atunci, ea avea deja 26 de ani.

Steven Tyler

Rockerul a făcut un copil cu o fană. Sursă foto: Shutterstock

Poate că unui dintre cei mai celebri copii la secret a fost cel al lui Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith. Bărbatul a aflat după mulți ani că Bebe Buell, una dintre fanele care-i urmau peste tot, a dat naștere fiicei lui. Fata a crescut și a ajuns o actriță cunoscută – Liv Tyler. Până la vârsta de opt ani, Liv a crezut că Todd Rundgren e tatăl ei.

Arnold Schwarzenegger

Actorul a avut o relație extra-conjugală cu menajera. Sursă foto: Twitter Arnold Schwarzenegger

În 2010, ”Terminatorul” a recunoscut că are un copil cu o femeie care lucra de mult timp în casa lor. La acel moment băiatul avea deja zece ani. Vestea a dus la despărțirea de soția lui, Maria Shriver, cu care era căsătorit de 25 de ani.

Tom Jones

Tom Jones plătește pensie alimentară, dar nu se vede cu copilul său.
Sursă foto: Twitter Tom Jones

Întâlnirile lui Tom Jones cu Katherine Berkery au dus la apariția pe lume, în 1980, a lui Jon Jones. Cântărețul nu l-a recunoscut oficial timp de 14 luni, când un test ADN a demonstrat că el e tatăl, fiind obligat să-i plătească pensie alimentară. Chiar și așa, celebrul cântăreț britanic a refuzat să comenteze existența unui fiu și încă refuză să aibă vreun contact cu el.

Eric Clapton

A devenit tată în afara căsătoriei. Sursă foto: Shutterstock

În timp ce era căsătorit cu Patti Boyd, Eric Clapton a avut un copil cu italianca Lori Del Santo. Băiatul, Connor, a murit în 1991 într-un accident stupid, după ce a căzut de la fereastră. Aventura lui Clapton a pus capăt căsniciei lui.

Clark Gable

A devenit tată în afara căsătoriei. Sursă foto: Shutterstock

În urma aventurii pe care seducătorul actor american a avut-o în 1935 cu Loretta Young, colega lui de platou, s-a născut o fetiță. Gable era căsătorit în perioada aceea cu Maria Langham. Vestea că Gable avea un copil din flori nu s-a aflat decât la câțiva ani după moartea lui, „detaliul” fiind menționat în autobiografia Lorettei Young.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa