Toată lumea merge la Ciudăţeni!

TOTUL DESPRE MAME

O nouă animație stranie, Ciudățeni, se lansează la Disney Channel! 

 

Pe 10 noiembrie, la ora 10.30, fiți pregătiți pentru o întâlnire cu creaturi ascunse în pădure și cu monştri din lac, pentru că pe Disney Channel începe un nou serial animat de comedie, Ciudățeni, în care doi gemeni, Dipper și Mabel, încearcă să se adapteze la o nouă lume ciudată în care se simt ca peştele pe uscat!

Aventurierul înnăscut Dipper şi optimista plină de energie Mabel Pines sunt trimişi să îşi petreacă vara cu excentricul lor Unchi Stan într-un oraş îndepărtat din nord-vest, unde nimic nu e ceea ce pare a fi și care se numește… Ciudățeni. Aici, cei doi frați au tot felul de aventuri în timp ce se luptă cu misterele iminente: descoperă un jurnal secret, încep să observe particularităţile oraşului şi, aflându-se amândoi într-o situaţie fără scăpare în micuţul orăşel izolat, îşi dau repede seama că au nevoie unul de celălalt pentru a investiga secretele locale.

Umorul excentric din Ciudăţeni a captivat deja audienţele din SUA, ocupând prima poziţie în topul programelor de desene animate din intervalul său orar, în rândul copiilor între 2-11 ani şi adolescenţilor între 9-14 ani. A atras 3,55 milioane de telespectatori în total şi, cu siguranţă, va lua cu asalt şi România. Cu invitaţi speciali precum Coolio şi Larry King, serialul este creat şi produs de Alex Hirsch (Viaţa în Acvariu, The Marvelous Misadventures of Flapjack) și îi prezintă pe Jason Ritter (Parenthood) şi Kristen Schaal (Toy Story 3, 30 Rock) în rolurile principale.

Așadar, ne dăm întâlnire sâmbătă, 10 noiembrie, la ora 10.30, pe Disney Channel! În cazul în care aveați nevoie de încă un argument pentru a nu lipsi de la întâlnire, vă mai spunem un lucru: creatorul serialului, Alex Hirsch, s-a inspirat din propria sa copilărie! (Da, are și o soră geamănă!)

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa