Serialele Disney Junior sunt cu noi în viaţa de zi cu zi!

TOTUL DESPRE MAME
Disney Junior Totul despre mame
Prințesa Sophia Întâi (din familia mea)

Sophia Intai Disney Totul despre mameSerialele Disney Junior fac parte din viața noastră… reală!

În familia mea trăiesc o zebră micuţă şi năstruşnică, o prinţesă cu rochiile cele mai lungi şi mai colorate, dar şi o mică profesoară care ne aliniază mereu pe scaune să ne predea fel de fel de lecţii. Nu, nu încerc să va vând nişte gogoşi frumos împachetate, ci tocmai vi le-am prezentat pe cele mai importante personaje din casa noastră, care adoră în timpul liber să se deghizeze în zebra Zou, prinţesa Sofia Întâi sau în atotştiutorul Mickey, toate nume celebre ale îndrăgitului canal de desene animate Disney Junior.

Sofia Întâi, o prinţesă model

Mijlocia mea, mereu pasionată de cântat, de rochii, de accesorii de păr şi de bijuterii (da, ştiu că ne aşteaptă vremuri şi mai grele de-atât!) a avut o săptămâna întreagă în vacanţa trecută în care a fost prinţesa Sofia, din serialul Sofia Întâi. Din această perioadă plină de triluri şi găteli, două nopţi a folosit rochia de Sofia şi pe post de pijama, iar într-o zi a trebuit să mergem la supermarket cu ea îmbrăcată aşa, pentru că îşi luase rolul foarte în serios şi n-a fost chip să o convingem să se desprinţeseze. Partea cu adevărat amuzantă a fost când ne-a cerut şi nouă să ne îmbrăcăm adecvat, că doar părinţii Sofiei Întâi sunt rege şi regină. Eu am mai ieşit cumva la liman găsind prin dulap o rochie voluminoasă pe care am accesorizat-o pompos, dar cu tati nu ne-am descurcat deloc, că n-am avut ce ţinută să-i improvizăm. Noroc ca Sofia are o inimă mare şi l-a iertat cât ai clipi!

Zou, o zebră ultra-zimpatică

Zebra mereu pusă pe şotii şi niciodată obosită este mezina familiei noastre, care este la fel de curioasă ca micul Zou, ba chiar promite să-l întreacă pe acesta la capitolul curiozitate. Chiar săptămâna trecută a trebuit să îi aranjez părul în formă de creastă, cu o soluţie de zahăr cu apă, să stea băţos, asta după ce sora mai mare a încercat să-i facă singură această coafură cu ajutorul unui fixativ. Freza, care nouă ni s-a părut că ne-a reuşit cât de cât, a fost atât de apreciată de surorile ei care au dus vestea mai departe, aşa încât acum trebuie să merg la şcoală şi să le fac părul altor colege de-ale lor, care le-au spus fetelor mele că sunt o mamă cool. Şi, ca să fiu sinceră până la capăt, Zou îi place atât de mult mezinei, încât o bună bucată de vreme aceasta nu-i mai spunea surorii sale Sabina, ci o striga prin casă Zabina. Asta pentru că, dacă nu ştiaţi, numele majorităţii personajelor din Zou încep chiar cu litera Z: Zak, Zinnia, Zavier, Zelda, Zoey. Până şi casa lui Zou s-a numit într-un episod Zouland!

Să învăţăm cu Mickey Mouse!

Serialul Clubul lui Mickey Mouse e plin cu informații utile pe care copiii le memorează imediat!  Fiecare episod este plin de informaţii adaptate vârstei preşcolare!

Un alt avantaj al acestui serial este şi că reprezintă şi o întoarcere în copilăria noastră, când Mickey, Minnie, Daisy şi Pluto erau printre singurii prieteni de pe micul ecran care ne bucurau dimineţile de sâmbătă. De aceea, de multe ori mi-am făcut loc confortabil pe canapea alături de copii, mi-am pus o ceaşcă de cafea cu lapte şi m-am uitat cu multă plăcere la toate aceste personaje simpatice, râzând alături de cele mici şi strigând împreună cu ele misca, musca, Mickey Mouse! Plus că nu e nevoie să va mai spun de câte ori a trebuit să improvizez cu fata cea mare micunelte secrete, ca să ne facem şi noi propriile experimente, transformându-ne sufrageria şi bucătăria în laboratoare de invenţii premiate de tati. Oh, Toodles!

Logo Disney Totul despre mameHenry Dragomonstrul, Doctoriţa Pluşica sau Jake şi Piraţii din Ţara de Nicăieri, prieteni de nădejde

Despre serialele excelente care se difuzează zilnic pe Disney Junior am putea vorbi la nesfârşit. Henry Dragomonstru, care ne prezintă familia numeroasă a unui dragon poznaş şi încercările prin care aceştia trec de fiecare dată cu bine, inimoasa doctoriţă Pluşica, care ne arată cum să deprindem reguli de igienă şi de sănătate cu ajutorul  jucăriilor sale, sau Jake şi Piraţii din Ţara de Nicăieri, serial ce transpune pe ecran povestea magică a lui Peter Pan, băieţelul cu aripi care refuză să crească, sunt încă două mostre de animaţie perfect realizată. Şi, credeţi-mă, perfect nu este deloc o exagerare, pentru că echipa din spatele serialelor difuzate de Disney Junior a reuşit de ceva vreme să desluşească cu brio lumea inocentă şi plină de surprize a copilăriei, aşa cum numai părinţii o pot face.

Ghici cine vine la Disney Junior?

Toată lumea iubeşte o surpriză duminica, iar Disney Junior vine ca de obicei în întâmpinarea telespectatorilor săi fideli.  Vă invităm să urmăriți, în fiecare duminică de la ora 10:25, între 3.11 – 29.12, maratoanele speciale Disney Junior!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa