Idei năstruşnice de la Sofia Întâi pentru petrecerile de fetiţe

Raluca Dumitrică
Sofia Intai | Totul despre mame
Un nou sezon Sofia Intai e gata sa inceapa!

Organizează o petrecere de vizionare a serialului Sofia Întâi!

Sofia Intai | Totul despre mame
Un nou sezon Sofia Întâi e gata să înceapă!

Organizează-ţi propria petrecere tematică Sofia Întâi. Pentru început, invită prietenii, prinţii şi prinţesele din întregul ţinut la petrecerea ta regală. Ai nevoie de puţină hârtie, un pix, o foarfecă şi o imprimantă. Printează invitaţiile şi completează-le cu datele petrecerii tale! Nimic mai simplu! Haideţi la party!

 

După ce invitaţiile au fost trimise, trebuie să începem să decorăm locul în care se va desfăşura petrecerea. O petrecere la care este inclusă şi o masă regală necesită pocale magice şi colorate. Aveţi nevoie de pahare din plastic transparente, pietricele sclipitoare din acril şi lipici. Pur şi simplu decoraţi pocalele pentru petrecere după bunul plac şi vor fi admirate de toţi invitaţii. De asemenea, nicio petrecere nu este distractivă fără suflătorile zgomotoase. Printează modelul de pe site, decupează-l cu o foarfecă şi lipeşte-l pe o bucăţică de carton pe care o prinzi de suflătoare. Super! Acum avem accesorii de petrecere cu Sofia! La sosirea invitaţilor, întâmpină-i cu alte accesorii Sofia Întâi. Oferă-i fiecărui invitat o tiară inspirată de Sofia şi o amuletă magică. Astfel, fiecare prinţesă de la petrecerea ta regală va străluci.

Este important să îţi serveşti invitaţii cu cele mai bune gustări. Alege o combinaţie atât delicioasă, cât şi hrănitoare, de căpşune cu ciocolată albă. Încălzeşte ciocolata la cuptorul cu microunde până se topeşte, apoi înmoaie vârful fiecărei capşunici în ciocolată. Lasă apoi ciocolata să se usuce pe fiecare căpşunică, aşezându-le pe o bucată de hârtie cerată.

Un amănunt foarte important al petrecerii este tortul magic. Ca să puteţi face un tort absolut delicios aveţi nevoie de 2/3 ceşti de făină, 4 linguriţe de zahăr colorat folosit pentru decoraţiuni, două căni de glazură albă, bomboane pentru decoraţiuni, aluat pentru prăjiturelele decorative şi aluat pentru tort. Nu-i aşa că sună delicios? Lasă-ţi imaginaţia să zburde şi surprinde-ţi invitaţii cu acest super tort. Pe lângă tortul gustos avem nevoie şi de băuturi răcoritoare. Amestecă suc de merişoare rece cu o portocală, ghimbir rece, o sticlă răcoritoare de cidru, căpşuni şi merişoare îngheţate şi 4-5 bucăţele de anason în formă de steluţe. Îţi garantăm că punch-ul va fi delicios şi va merge de minune cu tortul tău magic.

Pentru ca petrecerea regală să fie completă, nu trebuie să lipsească şi un set de joc Sofia. Ai nevoie de hârtie, imprimantă, foarfecă şi lipici. Printează personajele de pe site şi împătureşte hârtia sau cartonul în aşa fel încât să îi faci să stea în picioare. Lasă-ţi imaginaţia să zburde pentru a crea cel mai frumos set de joacă pentru petrecere.

 

În această toamna alătură-te Sofiei într-o nouă aventură uluitoare! Urmăreşte cel de-al doilea sezon al serialului începând din 27 septembrie, ora 10:00 numai la Disney Junior şi intră în lumea magică a prinţesei Sofia!

Distracţie plăcută!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa