Filme Disney pentru noi și pentru Moș Crăciun!

TOTUL DESPRE MAME

Săptămâna viitoare, Disney Channel ne-a pregătit muuulte distracții în familie: pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului, la ora 09.30 are loc premiera filmului Peter Pan revine în Țara de Nicăieri, o minunată continuare a animației Disney din 1953, Peter Pan. Wendy este acum matură și are doi copii. Micuțul Danny este fascinat de poveștile mamei sale despre Peter Pan, dar fetița de 12 ani, Jane, este un copil sensibil ce nu crede în magie – până când este răpită de răutăciosul Capitan Hook (care o confundă pe Jane cu mama sa) și adusă în Țara de Nicăieri. Bătrânul pirat vrea să o folosească pe fetiță ca momeală pentru a-l atrage pe Peter Pan. Dar când acesta află de răpire, își amână toate planurile și, cu ajutorul prietenilor și un strop de praf de stele, pornește în căutarea lui Jane. În curând fiica lui Wendy înțelege că orice este posibil, cu ajutorul magiei!

Noi de-abia așteptăm să urmărim aventurile copiilor pe tărâmul magic unde copiii nu cresc și credem că și Moș Crăciun se va opri din împachetat cadouri ca să se uite la Peter Pan revine în Țara de Nicăieri!

Vestea bună este că săptămâna continuă în aceeași notă de poveste: marți, 25 decembrie, Disney Channel difuzează Alladin: Întoarcerea lui Jafar, miercuri, 26 decembrie, Regele Leu 3, joi, 27 decembrie, Alladin, Regele hoților și vineri, 28 decembrie, Tarzan. Toate filmele vor fi difuzate dimineața, la ora 09.30.

 

Nu ne rămâne decât să ne tăiam câte o felie generoasă de cozonac, să ne pregătim o cană de lapte cald și să apăsăm pe play. Crăciun fericit și vizionare plăcută!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa