Cele mai frumoase 20 de filme despre familie din toate timpurile

Magda Popescu

Tu, el și copiii. O canapea confortabilă, un bol plin cu popcorn și un film distractiv. Cu alte cuvinte, o modalitate perfectă de a petrece timp de calitate în familie. Alegerea filmului poate fi, de multe ori, una grea! Iată o listă cu cele mai frumoase filme despre familie din toate timpurile, realizată de www.purewow.com. Stingeți luminile, pregătiți gustările și bucurați-vă!

TÂLHARII

Acest clasic al anilor ’80 are de toate: comori ascunse, prietenie veșnică, emoții de toate felurile și un tânăr actor minunat – Josh Brolin! Are și secvențe înfricoșătoare, așa că vă recomandăm să-l urmăriți alături de copii peste 10 ani.

VAIANA (MOANA)

Primul dintre numeroasele filme Disney de pe lista noastră, această aventură muzicală câștigă puncte suplimentare pentru coloana sonoră și eroina neînfricată. Vă va plăcea curajul prințesei și îndârjirea ei pentru a salva insula.

ANNIE

Un film musical, comedie dramatică, este unul dintre acele filme despre familie care trebuie văzut. Au existat câteva versiuni ale acestei povești muzicale, dar interpretarea din 1982, cu personajele sale de neuitat, este cea mai bună.

Marea aventură LEGO

Totul este minunat în acest film animat, inspirat de jucăriile foarte populare în rândul copiilor și nu numai. Marea Aventură Lego este un film fantastic, comedie, 3D, de animație pe calculator distribuit de Warner Bros.

TĂRÂMUL UITAT DE TIMP

Un film de animație american, o poveste cu și despre câteva familii de dinozauri, la care veți avea nevoie de șervețele.

E.T. EXTRATERESTRUL

E.T. Extraterestrul este un film science-fiction lansat în 1982, câștigător al premiului Oscar. A fost regizat de Steven Spielberg. Este povestea clasică despre un extraterestru venit pe planeta Pământ. Părinții vor deveni nostalgigi, iar cei mici vor îl iubi pe adorabilul E.T.

RALPH STRICĂ-TOT

O comedie science-fiction despre un personaj negativ care se hotărăște să se revolte împotriva rolului său și să-și îndeplinească visul de a fi un erou. Dar lucrurile nu merg în conformitate cu planul, iar Ralph trebuie să salveze lumea de propriile lui greșeli.

HUGO

Filmul lui Martin Scorsese este prietenos cu copiii și distractiv. Este filmat într-o atmosferă romantică pariziană, are destulă aventură, mister și umor pentru a ține entuziasmați copiii de toate vârstele.

JUMAJI

Filmul original din 1995 este garantat distractiv pentru întreaga familie. Când doi tineri găsesc un joc magic, ei eliberează o lume plină de emoție și pericole ce pot fi oprite doar prin finalizarea jocului.

PRIETENIE

Este povestea a patru băieți de 12 ani, inspirată de valori precum prietenia și dorința de a face ceea ce trebuie. Este unul dintre acele filme despre familie de neratat!

POVESTEA JUCĂRIILOR

Este un film despre viaţa secretă a jucăriilor care prind suflet atunci când nu sunt văzute de oameni. Este perfect pentru o seară de film de familie.

JURASSIC PARK

Probabil vă aduceți aminte de povestea unei insule îndepărtate în care dinozaurii adevărați revin la viață datorită ADN-ului inactiv. Efectele speciale și suspansul vă vor ține cu sufletul la gură.

NEMO

O minunată lume subacvatică, cu povești cu morală atât pentru copii, cât și pentru adulți. Nu ratați urmarea filmului, la fel de captivantă – Dory.

TOATE FILMELE „HARRY POTTER”

Povestea magică a lui Rowling despre un vrăjitor tânăr care luptă împotriva răului Voldemort nu are cum să nu vă prindă. Există opt filme, toate lăudate și foarte vizionate!

SINGUR ACASĂ

A devenit filmul clasic de sărbători, dar pentru o porție zdravănă de râs, îl puteți viziona în orice moment al anului. Aventurile puștiului de 8 ani vă vor binedispune oricând.

MATILDA

Bazat pe cartea cu același nume de Roald Dahl, povestea Matildei, o tânără telekinetică îi va învăța pe copii că dacă sunt încurajați și susținuți pot face tot ceea ce-și doresc.

MAGIE ÎN NEW YORK

O poveste clasică Disney se întrepătrunde cu lumea modernă din New York-ul zilelor noastre, într-un basm despre o prințesă (Amy Adams) din ținutul Andalasia, care e azvârlită în inima New York-ului de o regină malefică (SUSAN SARANDON). La scurt timp după sosirea ei aici, Prinţesa Giselle începe să își schimbe perspectivă asupra vieții și iubirii, după ce întâlnește un chipeș avocat (PATRICK DEMPSEY). Oare felul cum e privită iubirea în basme are șanse să supraviețuiască în lumea reală?

AKELAAH ȘI CUVINTELE

Acest film cuprinde lecții importante pentru copii, inclusiv cum să se ridice la înălțimea colegilor și cum să muncească din greu pentru a-și atinge obiectivele.

TITANII

Un film sportiv (inspirat de o poveste adevărată) despre o echipă de fotbal de liceu. Plin de suișuri și coborâșuri, acest film oferă părinților posibilitatea de a vorbi cu copiii despre rasă și prejudecăți.

HOMEWARD BOUND: CĂLĂTORIA INCREDIBILĂ

Faceți loc pe canapea și permiteți-le prietenilor blănoși să urmărească acest film de aventură împreună cu voi.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa