Cele mai bune filme de familie din 2020

Geo Mihalcea
Cele mai bune filme din 2020: Dolittle

Cele mai bune filme de familie din 2020. Lumea cinematografică este și ea afectată de pandemia cu noul coronavirus. Unele filme au apucat să fie proiectate în cinematografele din lumea întreagă, altele abia așteaptă să-și cucerească fanii. În funcție de evoluția lucrurilor pe unele le vom vedea în cinematografe, pe altele în variante online, găsite de producători. Iată cu top al celor mai frumoase și mai așteptate filme din 2020. Să le vedem cu bucurie pe toate, în speranța că anul acesta, până la urmă, #totulvafibine. E posibil la datele de lansare să se modifice în contextul pandemiei, așa că unele date de lansare sunt orientative. 

Cele mai bune filme de familie: Doolittle

Data lansării: 17 ianuarie 2020
Robert Downey, Jr. intră în rolul faimosului doctor care poate vorbi cu animalele – și este grozav să-l vezi cum renunță la costumul lui Iron Man să facă asta! Și vocile animalelor sunt nume cu rezonanță în cinematografia americană: Jon Cena, Selena Gomez, Octavia Spencer și Emma Thompson.

Sonic Ariciul

Sonic the Hedgehog. UNIVERSAL

Data lansării: 14 februarie 2020
Deși trebuia să apară încă din 2019, studioul de producție a trebuit să schimbe data lansării, deoarece fanii nu au fost încântați de designul inițial al lui Sonic. Dar a sosit în 2020, chiar de Ziua Îndrăgostiților, cu Jim Carrey în rolul personajului negativ, Dr. Robotnik.

Chemarea sălbăticiei

Cele mai bune filme de familie din 2020. Chemarea sălbătciei. 20TH CENTURY FOX

Data lansării: 21 februarie 2020
O excelentă adaptare după romanul lui Jack London, filmul îi are pe Harrison Ford și Karen Gillen în rolurile principale și prezintă povestea unui câine furat din casa sa din California și vândut transportatorilor de mărfuri din Yukon. Toată lumea iubește fimelele cu animale, așa că nu uita să treci pe lista de vizionări în familie această producție.

Cele mai bune filme de familie: Tot înainte

Tot înainte. DISNEY

Data lansării: 6 martie 2020
Primul film Disney al anului vine de la Pixar și urmărește povestea a doi frați elf care pleacă într-o aventură nebănuită în căutarea magiei. Scopul lor este să-și readucă la viață tatăl decedat cu mult timp în urmă pentru 24 de ore. Vocile eroilor principali sunt Chris Pratt (din Guardians of the Galaxy) și Tom Holland (din Spider Man: Homecoming).

Trolls World Tour

Cee mai bune filme de familie din 2020. Trolls. DREAMWORKS

Data lansării: 10 aprilie 2020
După succesul „Trolls” din 2016 și al serialului de pe Netflix cu aceleași personaje este binevenită continuarea din 2020. De această dată, Poppy și prietenii ei călătoresc pentru a găsi clanuri de troli care cântă diferite stiluri de muzică. Vă vor surprinde voci mari precum Anna Kendrick și Justin Timberlake, Kelly Clarkson și Chance the Rapper într-un show de zile mari!

Mulan

Cele mai bune filme de familie din 2020. Mulan. DISNEY

Data lansării: Lansarea a fost momentan amânată din cauza pandemiei Covid-19, iar Disney nu a anunțat încă o nouă dată de lansare.
În 2019, Disney a lansat trei remake-uri după filmele sale clasice: Dumbo, Aladdin și Regele Leu. Mulan continuă astfel seria care readuce în centrul antenției personaje legendare. Actrița Liu Yifei dă viață celebrului personaj feminin care se deghizează în soldat pentru a se alătura armatei și a continua tradiția de războinici a familiei sale.

Scoob!

Scoob. WARNER BROS.

Data lansării: 15 mai 2020
Frank Welker este vocea cățelușului care rezolvă misterul, alături de Zac Efron (Fred), Gina Rodriguez (Velma), Will Forte (Shaggy), Amanda Seyfried (Daphne). Filmul promite că va fi o comedie combinată cu aventură, o poveste despre cum Scooby-Doo i-a întâlnit pe Shaggy, Fred, Daphne și Velma și împreună au format Mystery Inc.

Spongebob: Sponge on the Run

Spongebob. PARAMOUNT

Data lansării: 22 mai 2020
Pentru cel de-al treilea lungmetraj (prezentat atât în format 2D cât și 3D), Spongebob urmează să-l ia pe Patrick într-o misiune de salvare a lui Gary. Cine e Gary? E un melc, animalul de companie al eroului principal! Dincolo de farmecul animației, mami sigur va fi întântată să-i audă vocea lui Keanu Reeves printre personajele principale!

Artemis Fowl

Artemis Fowl. DISNEY

Data lansării: 29 mai 2020
Bazat pe îndrăgita serie de cărți a scriitorului Eoin Colfer, filmul urmărește aventurile unui copil care a plecat să găsească, și să jefuiască, un grup secret de zâne. Este regizat de Kenneth Branagh, cea care a regizat și primul film din seria Thor.

Cele mai bune filme de familie: Suflet

Cele mai bune filme de familie din 2020. Soul. PIXAR/DISNEY

Data lansării: 19 iunie 2020
A doua mare lansare a studioului Pixar din 2020 promite o aventură de proporții cosmice. „Studiourile de animație Pixar vă vor duce într-o călătorie care începe pe străzile din New York și ajunge pe tărâmurile cosmice pentru a descoperi răspunsurile la cele mai importante întrebări ale vieții!”- au relatat reprezentanții producției într-un tweet. Păi, hai să e vedem răspunsurile găsite!

Minions 2: Rise of Gru

Minions. UNIVERSAL

Data lansării: 3 iulie 2020
Toată lumea îi iubește pe Minions! Copiii tăi râd când îi văd, Facebook-ul este plin de meme-uri amuzante cu ei. E greu să le reziști! Filmul de anul acesta continuă să prezinte modul în care grupul de mici ticăloși se transformă în personaje de treabă! Toată lumea să strige: „Bananăăăăă!”

Bob’s Burgers

Bob’s burgers. 20 TH CENTURY FOX

Data lansării: 17 iulie 2020
Poate „Bob’s Burgers” să facă saltul de la televizor la marele ecran? Greu de zis, mai ales că trăim vremuri tulburi cu noul coronavirus care a dat peste cap întreaga lume! Un lucru e sigur: va fi un musical pe cinste!

Cele mai bune filme de familie: Croazieră în junglă

Aventură în junglă. DISNEY

Data lansării: 24 iulie 2020
Emily Blunt și Dwayne „The Rock” Johnson pleacă într-o aventură de apă în care fiecare își va depăși propriile limite. Acțiunea este plasată în anii 30, iar decorul ne va duce cu gândul la parcul tematic Disney. Numai bun de văzut cu întreaga familie!

Peter Rabbit 2: Runaway

Peter iepurașul. COLUMBIA PICTURES

Data lansării: 7 august 2020
Iepurașul morocănos, cu hăinuță albastră, vine în august să cucerească marile ecrane, iar James Corden va fi din nou vocea personajului principal. Domhnall Gleeson și Rose Byrne se vor întoarce în partea a doua în formă umană, iar David Oyelowo se va alătura și el proiectului.

Unicul și inegalabilul Ivan

Unicul și inegalabilul Ivan. SCHOLASTIC

Data lansării: 14 august 2020
Bazat pe best-sellerul cu același nume, filmul descrie povestea prieteniei dintre o gorilă pe nume Ivan și elefantul Stella care vor să scape din captivitate, dintr-un centru comercial. Sam Rockwell și Angelina Jolie sunt vocile personajelor principale. Filmul promite să fie o încântare pentru toate vârstele!

Cele mai bune filme de familie: Conectat

Conectat. SONY

Data lansării: 18 septembrie 2020
Imediat după începerea școlilor, apare o producție interesantă despre o călătorie rutieră în familie care este întreruptă de o răscoală robotică. Filmul este produs de Chris Miller și Phil Lord, duo-ul din spatele „Lego 2” , încă un motiv în plus să ne așteptăm la o aventură robotică de zile mari!

Vrăjitoarele

Axelle/Bauer-Griffin. GETTY IMAGES

Data lansării: 9 octombrie 2020
Anne Hathaway renunță la zâmbetul ei angelic și intră cum nu se poate mai bine în rolul Marii Vrăjitoare. Filmul este o reușită adaptare a romanului lui Roald Dahl și va fi lansat chiar înainte de Halloween 2020!

Raya și Ultimul Dragon

Cele mai bune filme de familie din 2020. Raya. DISNEY

Data lansării: 25 noiembrie 2020
Disney promite o aventură fanstastică care va avea în centru un războinic ce face echipă cu niște personaje atipice pentru a găsi și a readuce în regatul lor Ultimul Dragon. Producătorii promit să ne țină cu sufletul la gură toate minutele filmului. Să-i credem pe cuvânt!

Poveste din Vest

Poveste din Vest. 20 TH CENTURY FOX

Data lansării: 18 decembrie 2020
Pentru copiii mai mari, Steven Spielberg – maestrul aventurilor de familie – regizează o versiune nouă, muzicală a filmului „West Side Stor”, cu Ansel Elgort în rolul lui Tony și Rachel Zegler, în rolul Mariei.

Tom și Jerry

Han Myung-Gu/ GETTY IMAGES

Data lansării: 23 decembrie 2020
Da, acel Tom și acel Jerry. Celebrul duo de pisici Hanna-Barbera vine pe marele ecran într-o poveste despre cum animalele trebuie să se adapteze unei noi familii care se mută în casa lor. Din distribuție fac parte Chloë Grace Moretz Michael Peña, Rob Delaney, Ken Jeong și Colin Jost. Va fi un film pe care, indiferent de vârstă, îl vei privi cu sufletul la gură!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa