16 animații de Crăciun pe care să le vizionezi toată luna decembrie

Animațiile pe care vi le propunem sunt produse din 2017 și până în prezent.

Roxana Ioana Ancuța

Vezi selecția noastră de animații de Crăciun pe care le poți viziona cu familia, în așteptarea sărbătorilor de iarnă. Topul cuprinde cele mai noi filme de desene animate, realizate din 2017 și până în prezent. Avem și o recomandare surpriză (o producție ceva mai veche, dar specială, pe care vă invităm să o urmăriți chiar aici, pe pagina noastră)

Să-nceapă magica animațiilor. Cele mai multe dintre aceste filme pot fi gasite în playlist-ul de filme de pe Netflix.

16. Robin Robin (2021)

Un desen deosebit, recent adăugat de Netflix în colecția lui de filme. ”Robin Robin” spune povestea unei păsări crescute cu dragoste și grijă de o familie de șoricei. Richard E. Grant și Adeel Akhtar dau viață unei încântătoare animații de tip stop-cadru. Gușă Roșie Robin își pune o dorință, de Crăciun. Vezi dacă i se îndeplinește.

15. Angela’s Christmass (2018)

Craciunul Angelei este un desen animat inspirat dintr-o nuvelă. „Angela and the Baby Jesus”, de Frank McCourt. Cine poate fi Angela dacă nu o fetiță minunată, inimoasă și grijulie? O fetiță care decide că trebuie să adăpostească păpușa pruncului Iisus la ea acasă, de teamă ca nu cumva acestuia să îi fie frig acolo unde fusese așezat.

14. Shaun the Sheep: The Flight Before Christmas (2021)

13. A Trash Truck Christmas (2020)

În acest scurtmetraj, special realizat pentru perioada sărbătorilor de iarnă, Moș Crăciun aterizează forțat în depozitul de vechituri, chiar în Ajun. Totul depinde de Trash Truck să salveze sărbătorile.

12. Klaus (2019)

Lansat de Netflix, această bijuterie din lista filmelor de animații de Crăciun a atras multe recenzii pozitive. Filmul este despre un poștaș care se împrietenește cu un bătrânel. Un meșteșugar singuratic, pasionat de jucării. Producția a fost atât de apreciată, încât a fost nominalizată la premiul Oscar pentru cel mai bun film animat

11. DreamWorks’ Home for the Holidays (2017)

Oh vrea să trăiască magia Crăciunului cu Boov, dar în ciuda celor mai bune intenții ale sale, lucrurile nu decurg așa cum a fost planificat.

10. Spirit Riding Free: Spirit of Christmas (2019)

O furtună de zăpadă venită prin surprindere înseamnă că Lucky și prietenii ei ar putea să nu ajungă acasă de Crăciun. Totuși, este sezonul miracolelor, așa că…  

9. How to Train Your Dragon: Homecoming (2019)

Aici, în lumea vikingilor, Crăciunul este redenumit „Snoggletog”. Dar lecțiile învățate sunt la fel de încântătoare.

8. Dr. Seuss’ The Grinch (2018)

Vă este dor de Grinch? Doriți să-l revedeți? Dacă da, atunci dați play pe Netflix. Produs de același studio care a creat și faimoșii Minioni, Dr. Seuss’ the Grinch vă vorbește cu vocea unui foarte îndragit actor: Benedict Cumberbatch.

7. Trolls Holiday (2017)

În acest desen nu este vorba în mod explicit de Crăciun. Simțindu-se vinovată că i-a luat familiei Bergen singura sărbătoare, Poppy își asumă o misiune. Trebuie să găsească o nouă tradiție anuală pentru bunii ei prieteni. Anna Kendrick, Justin Timberlake și Zooey Deschanel ”joacă rolul” celor trei troli principali în această comedie de sărbători perfectă pentru copii.

https://www.youtube.com/watch?v=FaRbSlrmAr0

6. Elliot: The Littlest Reindeer (2018)

Îl știm cu toții pe Rudolf, dar de Elliot ați auzit? Elliot nu este un alt ren, ci un căluț cu ambiții de ren al lui Moș Crăciun. Vrea să concureze pentru a câștiga un loc în echipa care trage sania Moșului.

5. Olaf’s Frozen Adventure (2017)

Când Anna și Elsa își dau seama că nu au tradiții de sărbători în familie, Olaf ia atitudine. Decide să plece într-o misiune specială, în căutarea unor…tradiții. Ajuns în oraș, începe să se intereseze de tradiții și obiceiuri. Desenul durează doar o jumătate de oră. Numai bun dacă dorești să iei o pauză de la treburile casei pentru a petrece câteva minute în plus alături de copii.

4. All I Want for Christmas Is You (2017)

Cine ar fi crezut că faimosul cântec al solistei Mariah Carey va avea propriul film? Nu ar fi crezut nimeni, dar uite că s-a întâmplat – cu vocea ei imprimată pentru personajul principal. Povestea o are în centru pe o fetiță care, de Crăciun, își dorește cu ardoare să aibă un cățel.  

3. The Star (2017)

Măgarul Bo s-a plictisit de viața lui obișnuită și vrea să facă ceva diferit. Așa că pornește într-o călătorie aventuroasă. Pe drum, îi întâlnește pe oaia Ruth și pe rățoiul Dave care îi transformă călătoria în ceva special.

2. A Boy Called Christmas (2021)

Pelicula se bazează pe acțiunea celui mai bine vândut roman al lui Matt Haig. Firul epic descrie povestea unui băiat care iubește jucăriile. Le iubește atât de mult încât se împrietenește cu un ren și ajută niște spiriduși…dar crezi că ghicești cum continuă povestea?

1. The Snowman (1982)

Iată că am ajuns și la surpriza listei noastre cu animații de Crăciun. O jumătate de oră care merită fiecare secundă. Și din punct de vedere al poveștii, dar și al muzicii din film. Când un băiat începe să facă un om de zăpadă de Crăciun, acesta prinde viață în mod magic. Omul de zăpadă îl duce apoi într-o călătorie pentru a-l întâlni pe Moș Crăciun. Această frumoasă și delicată poveste se bazează pe cartea cu ilustrații semnată de Raymond Briggs. Lipsa oricărui dialog, înlocuit cu muzica sensibilă, înseamnă că desenul este potrivit chiar și pentru cei mai tineri privitori.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa