8 filme de Crăciun pentru copii

Daniela Ghiorghe

Filmele de Crăciun pentru copii ne readuc magia în suflete, chiar dacă uneori uităm să mai credem în ea. Și cum Crăciunul este o sărbătoare menită să fie petrecută în familie, mai jos găsești 8 filme de Crăciun pentru copii (și nu numai), care îți vor aduce aminte de copilărie, potrivit www.parenting.com.

Singur acasă (Home Alone)

A devenit deja tradiție ca, în fiecare an, de Crăciun, să fie difuzat la televizor seria „Singur acasă”. Și orice vârstă ai avea, nu poți rezista tentației de a-l vedea pe Macaulay Culkin  jucând într-unul dintre cele mai cunoscute filme de sărbători. Filmul este potrivit pentru copii cu vârsta de peste 7 ani.

Merry Madagascar

Copiilor cărora le-a plăcuta seria Madagascar vor adora ediția specială pentru Crăciun, în care personajele lor preferate, Alex, Marty, Melman și Gloria pleacă într-o nouă aventură festivă. Animația redă un mesaj pozitiv și voie bună, care este contagioasă!

Shrek cu zurgălăi (Shrek the Halls)

În acest film sunt prezenți aceiași protagoniști ca și în celelalte producții. De această dată, Shrek (voce: Mike Myers) se chinuie ca primul Crăciun împreună cu familia să fie minunat, dar nu are niciun fel de experiență cu această sărbătoare, pentru că el nu a aniversat-o niciodată. Filmul este recomandat pentru copiii cu vârsta de peste 6 ani.

Cum a furat Grinch Crăciunul (How the Grinch Stole Christmas!)

Există mai multe variante adaptate după cartea omonimă a lui Dr. Seuss, însă noi vă recomandăm pe cea din 2000, cu Jim Carrey în rolul principal. Grinch (Carrey) este supărat că locuitorii orașului în care trăiește sărbătoresc cu fast Crăciunul, iar cum lui nu-i place, hotărăște să oprească această sărbătoare. Producția este potrivită pentru copii cu vârsta de peste 4 ani.

8 alternative adorabile la bradul de Crăciun

 


Regatul de gheață (Frozen)

Prințesa Elsa, proaspăt încoronată regină, își folosește puterile pentru a transforma toate lucrurile în gheață, cu un blestem de iarnă eternă. Așa că sora ei, Anna, face echipă cu un om de munte, renul său jucăuș și un om de zăpadă pentru a schimba vremea. Potrivit pentru copii cu vârsta de peste 4 ani.

Polar Express

Ecranizarea animată a cărții  The Polar Express a lui Chris Van Allsbur este la fel de bună ca și cartea, deși acest lucru se întâmplă foarte rar. Tom Hanks dă viață mai multor personaje în această poveste despre călătoria unui tren până la Polul Nord, văzută prin ochii unui copil. Potrivit pentru copii cu vârsta de peste 6 ani.

Elful (Elf)

Buddy (Will Ferrell) este un tânăr crescut de elfi, care călătorește la New York pentru a-și cunoaște tatăl (aflat pe lista cu copii obraznici a lui Moș Crăciun), după ce a aflat că nu este elf. Recomandat pentru copiii de peste 7 ani.

Fred Claus – fratele lui Moș Crăciun (Fred Claus)

Fred Claus (Vince Vaughn), oaia neagră a familiei, trebuie să-și ajute fratele (Moș Crăciun) câteva zile la Polul Nord, pentru ca acesta să-i dea niște bani împrumut. Însă la Polul Nord lucrurile nu merg tocmai bine, așa că Fred trebuie să-și lase animozitatea față de fratele său deoparte și să lucreze împreună. Recomandat copiilor peste 7 ani.

Ce dulciuri facem de Crăciun?

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa