Cum alegi candy barul perfect pentru evenimentului tău – sfaturile specialistului

Așezat, de obicei, la intrare, candy barul perfect întâmpină oaspeții cu cel mai frumos și gustos mesaj de „bun venit” la evenimentul la care i-ai invitat.

Georgiana Mihalcea, redactor
candy barul perfect
Tema evenimentului, calitatea produselor și ingredientele de calitate sunt cele mai importante criterii.

  Candy barul perfect este un element esențial al unei petreceri reușite! „Ochii văd, inima cere”, iar când vine vorba despre prăjiturile pentru evenimente, opțiunile sunt atât de numeroase și de arătoase, încât trebuie neapărat să-ți urmezi interesul în alegerea celor potrivite petrecerii tale și nu inima… ăăă, pofta!

  Credeai că stabilirea bugetului este marea provocare pentru candy barul evenimentul vostru special? De fapt, abia după acest moment începe „travaliul” concretizării colțului dulce, pentru că te vei găsi în fața unei plaje atât de întinse de opțiuni, încât n-ar fi de mirare să treci pe lângă cea mai bună alegere de furnizor.

  Iar ca să nu ți se întâmple asta, Andreea Simion, Sweet Experience Facilitator Angeline Cake Boutique, te ghidează cu câteva sfaturi prețioase:

  Cum începi să stabilești ce candy bar se potrivește

  Primul lucru pe care trebuie să-l hotărâți pentru a căpăta o direcție în căutarea mixului perfect de prăjituri de petrecere este tema evenimentului și, implicit, a candy barului. Tema poate fi una inspirată din pasiunile voastre de zi cu zi sau din preferințele voastre pentru deserturi. Iar când se adună prea multe cerințe tematice pentru a fi cuprinse în candy barul unui singur eveniment, căutați o pasiune comună pe care s-o onorați în acest mod savuros: de exemplu, călătoriile. Astfel, poți alege dintre furnizorii care oferă mini-prăjituri bazate pe rețete din mai multe colțuri ale lumii.

  Noi, la Angeline Cake Boutique, pe lângă cake pops și macarons, care au devenit atât de prezente în candy baruri în ultimul deceniu, vă oferim prilejul să vă încântați invitații și cu alte specialități dulci de pe meleaguri îndepărtate, bunătăți mai puțin populare în evenimentele de la noi, precum mini cannoli, mini pavlova, baci di alassio sau chouquettes.

  Andreea Simion, Sweet Experience Facilitator Angeline Cake Boutique

  Către cine te îndrepți

  De obicei, odată cu tema se stabilesc și culorile evenimentului, iar acestea vor predomina, de asemenea, și în colțul dulce. Să obții până și cele mai neobișnuite nuanțe pentru prăjituri nu mai este o problemă în ziua de azi grație coloranților alimentari folosiți în industria cofetăriei. Teoretic, toți sunt aprobați pentru consum, deci poți sta fără grijă dacă îți dorești prăjituri acoperite cu cea mai albastră glazură posibil. Practic, trebuie să îi ai în minte și pe cei mai sensibili dintre invitații evenimentului tău: pe copii, pe cei mai în vârstă și pe cei cu probleme gastrice sau sensibilități alimentare.

  Așadar, îndreaptă-te către un furnizor care-ți poate oferi, din punct de vedere estetic, ceea ce-ți dorești, însă cu ingrediente de calitate și, într-o proporție cât mai mare, de origine naturală. Poate nuanțele prăjiturilor care ies dintr-un laborator artizanal nu vor fi la fel de puternice precum cele impregnate cu pigmenți artificiali, însă vor avea un impact puternic asupra invitaților prin arome și textură.

  Orice pasionat de dulce știe că un desert făcut cu unt și frișcă naturală este imediat recunoscut și apreciat, mai ales într-un context atât de prețios precum un eveniment special. Iar noi cu asta ne mândrim, pe lângă ineditul și diversitatea gamei de prăjituri: cu folosirea ingredientelor naturale pentru produse de calitate, care impresionează.

  Andreea Simion, Sweet Experience Facilitator Angeline Cake Boutique

  Ce alegi?

  OK, ai mai trecut un mare hop, cel al stabilirii furnizorului cu care vei lucra. Dar ce vei alege din gama sa? Pentru că, dintr-odată, pare că toate produsele sale se potrivesc cu nevoile tale! Oricât te-ai strădui, candy barul nu va reuși să mulțumească gusturile tuturor invitaților, cu gândul acesta va trebui să te obișnuiești din start.

  Rețeta câștigătoare este să te orientezi către aromele cele mai populare printre pasionații de dulce pentru a acoperi o plajă cât mai largă de preferințe, recomandă cofetarul-șef Angeline Cake Boutique.

  De exemplu, ciocolata este una dintre aromele clasice, către care fuge gândul oricui în mod automat și care nu dă greș niciodată. Dar știați că cea mai populară aromă din lume este cea de vanilie, de fapt? Menta este și ea una dintre aromele căutate mai ales în sezonul cald, pentru aerul de prospețime pe care îl aduce, mai ales în combinație cu ciocolata. Iar deserturile bazate pe compoziții de tip cheese cake, mai ales în combinație cu fructe de pădure, sunt și ele în topul vânzărilor noastre de ceva timp.

  Andreea Simion, Sweet Experience Facilitator Angeline Cake Boutique

  Nu-i așa că acum ești mult mai aproape de candy barul visat?  Iar ca să reziste perfect până la epuizare (datorită invitaților pofticioși și cuceriți de aromele sale, desigur), nu uita să specifici furnizorului dacă spațiul în care candy barul va fi expus presupune condiții speciale de păstrare. Până la urmă, vine vara, poate îți dorești un eveniment în aer liber. Spor la pregătiri!

  Îți recomandăm să te uiți și la acest video

  Te-ar mai putea interesa