Puştiul tău are un prieten care să-l susţină? (P)

TOTUL DESPRE MAME

Un prieten care să fie întotdeauna acolo pentru el

Primul zâmbet pe care îl are pe față, primul cuvânt pe care îl rostește, primul pas pe care îl face. Sunt gesturi pe care el le face fără să-și dea seama. Iar noi, ca mame, suntem acolo. Dar cum au fost primele zile de grădiniță, primele julituri făcute în fața blocului sau prima mână pusă în gips? Sentimentele care ne-au încercat pe noi, mamele, de fiecare dată când puștiul nostru a mai pățit ceva. Sau a mai făcut o năzbâtie din care putea să iasă o experiență negativă, dar de care tu să nu ai habar.

Momentele astea sunt prețioase. Pentru că ele au nevoie de un back-up și de o atenție din partea noastră a „super mamelor”, care suntem zilnic acolo pentru copiii noștri. Și suntem atente. Atente la felul în care ne creștem copiii, atente la noi, la cei din jurul nostru și al familiei noastre, atente la nevoile puștilor noștri și, în același timp, la nevoile noastre.

Dar cum ar fi să ai pe cineva care să-i ofere sprijinul de care are nevoie?

Un prieten care să fie întotdeauna acolo pentru el și care să-l susțină? Să lași această îndatorire unor specialiști care să te ajute la sprijinul pe care îl oferi în fiecare moment copilului tău, pentru un moment al tău, de respiro sau clipe în care te poți concentra să faci orice altceva pentru el, înseamnă să ai un sprijin pe care copilul tău se poate baza; în orice moment.

Și mai înseamnă și să ai timp să achiziționezi bilete la film, spre exemplu, la care să vă duceți împreună și să petreceți frumos alături de personaje de poveste. Dar pentru asta, este nevoie de o alegere. Și care este cea mai bună alegere pentru copilul tău?

Știm că nu este întotdeauna simplu să identifici produsul de asigurare potrivit pentru nevoile celui mic, adaptat la circumstanțele în care îți desfășori activitatea și la bugetul de care dispui. Și mai știm că suntem în permanență predispuși la riscuri ce ne pot schimba radical viața.

Protecția financiară pe care ne-o oferă, de cele mai multe ori, un produs de asigurare ne minimizează impactul evenimentelor neplăcute și ne ajută să avem resursele necesare pentru a depăși momentele dificiale ale vieții.

O întâlnire frumoasă

Alege, până la  15 ianuarie 2016, o asigurare Metropolitan Life pentru protecția puștiului tău și primești două invitații la cinema: una pentru tine și una pentru el. Întâlnirea va fi frumoasă, cu personaje simpatice din animația acestei ierni – Snoopy și Charlie Brown Filmul Peanut.

Poză Peanuts

Iar povestea este una minunată a unui băiețel năzdrăvan și a celui mai bun prieten al său, Snoopy, care-l scoate din toate belelele, care sigur îi va plăcea puștiului tău. Parol!

Consultanții Metropolitan Life îți stau la dispoziție oricând pentru mai multe detalii legate de campania în desfășurare.

Poți să stabilești oricând o întâlnire cu ei aici. Și vizionare plăcută!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa