Părinții sunt cei mai buni angajați. Iată 9 argumente haioase

Anca Vlad

Deși mulți patroni preferă să angajeze oameni tineri, pe care să nu-i aștepte copiii acasă, ei poate nu realizează că nimic nu se compară cu un angajat care este și părinte. Nimic!

De la răbdarea ieșită din comun, până la abilitatea de a munci în cele mai stresante situații fără să intre în panică, părintele este o specie rară. Pentru a venit în ajutorul angajatorilor, huffingtonpost.com a făcut o listă cu nouă dintre cele mai importante, dar și cele mai neașteptate și chiar amuzante argumente care pledează în favoarea acestei afirmații.

  1. Părinții pot lucra cel puțin șase săptămâni, cu doar câteva ore de somn pe noapte, și continuă să obțină rezultate bune la locul de muncă.
  2. Fața de pocherist în timpul ședințelor, cacealmalelor și negocierilor este apanajul unui părinte. Sunt specialiști în asta.
  3. Un părinte are răbdarea necesară să-i facă față și să mulțumească orice șef, oricât de tiranic ar fi acesta.
  4. Părinții sunt obișnuiți să facă ordine în urma altora, fără să se vaite, chiar dacă sunt deja obosiți.
  5. Părinții pot face față plângerilor constante ale clienților nemulțumiți și șefilor pretențioși în timp ce-și rezolvă cu succes sarcinile de serviciu.
  6. Părinții pot petrece ore în șir prefăcându-se interesați de sarcini, conversații sau evenimente, continuând să zâmbească și să dea încurajator din cap.
  7. Status qou-ul părinților: pot munci până la epuizare, fără ca eforturile lor să fie apreciate sau lăudate.
  8. Părinții sunt calificați să facă ordine, să șteargă nasuri sau chiar funduri, să rezolve probleme și să găsească soluții pentru orice problemă. Este clar că pot face multe și la serviciu.
  9. Părinții pot mirosi de la distanță un pampers plin și să-și dea seama imediat dacă e un găinaț sau o baligă.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa