Economisim și investim (P)

TOTUL DESPRE MAME
economisim-totul-despre-mame

  Ce-ar fi dacă, atunci când economisim, primim și bonus pentru asta?

  Atunci când vine vorba de familie, noi, mămicile, ne protejăm planurile și stilul de viață dorit și vrem, din răsputeri, să construim un viitor sigur pentru noi și familiile noastre. Fie că asta presupune să economisim, dar şi investiții, idei, gânduri nesfârșite, sfaturi și multe, multe discuții care ne consumă de fiecare dată când nu găsim o soluție. Iar viitorul bate la ușă. Știu, sună amuzant, dar chiar asta face. Vrem, nu vrem, trebuie să facem ca el să sune și bine. Așa că alegerile noastre de acum trebuie să fie realizate în cunoștință de cauză. Și pentru planurile de viitor, alegerile trebuie să fie dintre cele mai bune.

  Wise Plan, o soluție completă de asigurare

  Să ne gândim de câte ori nu am luat, fiecare dintre noi, o hârtie și un pix și ne-am gândit la un plan care să conțină idei de economisire și investiții pentru un viitor mai bun. Sau de câte ori am simțit nevoia să apelăm la un specialist care să ne ajute să luăm cele mai bune decizii. Și de câte ori am amânat să luăm o hotărâre… Noi, mamele, știm că timpul nu este întotdeauna de partea noastră și că, uneori, avem nevoie de o susținere.

  Și cum ar fi să fim răsplătite pentru evenimentele fericite din viața familiei noastre? Sau, nu răsplătite, ci „bonusate”. Un bonus pentru evenimentele fericite din viața noastră și a familiei noastre, care să meargă mână-n mână cu produsul de asigurare.

  Metropolitan Life a lansat de curând o soluție completă de asigurare cu o componentă de investiții, Wise Plan. Produsul ne oferă protecția potrivită pentru tipurile noastre de nevoi, precum și bonusuri unice pentru evenimentele fericite din viața noastră.

  Wise Plan se adresează nu numai mămicilor, ci tuturor persoanelor cu vârste cuprinse între 6 luni și 60 de ani. Cele patru pachete de protecție – Energic, Activ, Responsabil și Cumpătat, pe care le putem cumpăra odată cu asigurarea – sunt flexibile și personalizate în funcție de stilul nostru de viață, incluzând beneficii dedicate nevoilor si dorințelor specifice ale fiecăruia dintre noi. Soluțiile de protecție asigură suport în situații nefericite cum ar fi deces și invaliditate permanentă rezultată în urma unui accident, fracturi şi arsuri, accidente ce necesită spitalizare şi intervenţii chirurgicale.

  Beneficii unice pentru evenimente fericite

  Soluția Wise Plan se diferențiază în industria asigurărilor prin beneficiile unice oferite pentru evenimente fericite din viața clienților. Mai exact, Metropolitan Life ne oferă bonusuri de 50% din prima anuală la căsătorie, atunci când se naşte un copil sau atunci când copilul merge la facultate. Totodată, dupa 5 ani de contract putem beneficia de sume asigurate cu 30% mai mari pentru protecţie, precum și de bonusuri de loialitate începând din al șaselea an de contract. Sună interesant, nu?

  economisim-totul-despre-mameȘi mai interesant este că Wise Plan ne oferă posibilitatea să alegem cum dorim să investim, în funcție de planurile noastre financiare și de profilul de risc. Prin cele 6 programe de investiții disponibile: LEU Confortabil, LEU Echilibrat, LEU Dinamic, EURO Standard, EURO Power, EURO Accelerated.

  În plus, Wise Plan oferă flexibilitatea de a ne adapta soluția și investițiile în funcție de schimbările situației și necesităților financiare, prin creșterea primelor sau accesarea sumelor investite în situații neprevăzute. Prima minimă pentru soluția completă pornește de la 150 de lei pe lună, însă fiecare dintre noi ar putea decide să investească 200 de lei pe lună, pentru construirea viitorului dorit, sau 250 de lei pe lună, dacă adăugăm unul dintre cele patru pachete de protecție disponibile.

  Și, pentru ca lucrurile să fie și mai frumoase, Metropolitan Life le pune la dispoziție clienților și o platformă online e-Customer, acolo unde, dacă ai nevoie de informații despre valoarea contului și situația poliței sau orice altă informație despre valoarea contului personal în funcție de fluctuațiile din piața de capital, poți afla totul în timp real.

  Dacă ești curios să afli mai multe despre produsele Metropolitan Life poți accesa website-ul: www.metropolitanlife.ro.

  Îți recomandăm să te uiți și la acest video

  Te-ar mai putea interesa