Cum să economisești bani în cuplu. 5 pași pentru o iubire profitabilă

Raluca Dumitrică
cum să economisești bani cuplu
Un cuplu poate încerca diferite metode inteligente pentru a economisi bani. Iată 5 pași care îți arată cum să economisești bani foarte ușor.
cum să economisești bani cuplu
Un cuplu poate încerca diferite metode inteligente pentru a economisi bani. Iată 5 pași care îți arată cum să economisești bani foarte ușor.

Cum să economisești bani – Iubirea poate fi o afacere profitabilă!

Alătură noţiunea de afacere profitabilă şi cea de cuplu şi primul gând te va duce la o relaţie bazată pe un interes financiar. Nu este întotdeauna adevărat! Și relațiile bazate pe iubire pot fi o afacere bună… în termeni de economii. Iată cum să economisești bani:

Strategii inteligente în cuplu

O reţea de telefonie britanică a solicitat un studiu legat de aspectul economiilor în cuplu când a lansat un pachet special 4G destinat perechilor, iar rezultatul a fost că britanicii ar putea economisi în medie 1822 de lire sterline pe an şi 145000 de lire sterline într-o viaţă, dacă ambii parteneri şi-ar optimiza relaţia şi din punct de vedere financiar.

Pentru că suntem siguri că şi la noi ar fi valabilă această predicţie, iată câteva soluţii prin care un cuplu să-şi atingă şi acest scop.

Cum să economisești bani – Afacere profitabilă în doi, doar când există comunicare

Punând în practică o serie de sugestii utile, veţi avea toate şansele să economisiţi în mod real!

Cum să economisești bani – 1. Preţul la benzină tot creşte, aşa că atunci când aveţi de mers undeva, nu strică să vă gândiţi înainte la drumul pe care urmează să îl faceţi. Dacă vă permite traseul zilnic, folosiţi o singură maşină, după ce aţi stabilit în prealabil cea mai bună rută. Cheltuielile sunt înjumătăţite şi nu uitaţi că poluaţi şi mai puţin aşa!

2. Cumpăraţi produse cosmetice şi de ingrijre unisex. Aici pot intra foarte bine şampoanele, gelurile de dus, săpunurile şi pastele de dinţi. Regula se poate extinde şi pentru ceilalţi membri ai familiei, ba chiar ar fi recomandată, ştiut fiind că pentru cei mici cumpăraţi produse mult mai sănătoase din punct de vedere al ingredientelor de pe etichetă.

Cum să economisești bani – 3. Profitaţi de ofertele din hipermarket de tipul 1 + 1 gratis, care sunt foarte utile în cazul unei familii. Atenţie la ambalaj: verificaţi cu atenţie data de expirare şi nu cumpăraţi produse care sunt complet nesănătoase doar pentru că prețul lor vi se pare atrăgător!

4. Faceți-vă un abonament Family la telefon. Toate reţelele de telefonie au preţuri speciale la abonamentele Family şi există opţiunea unor numere preferențiale cu care aveţi costuri minime. Ofertele de acest gen nu se limitează doar la telefonie, ci şi la servicii medicale, sală de fitness, piscină sau chiar magazine şi bănci.

După ce veţi observa că aţi reuşit să faceţi câteva economii destul de importante în acest fel, vă sfătuim să investiți suma strânsă într-o ieşire frumoasă în oraş cu familia sau doar în doi!

Diana Mărășoiu/andreearaicu.ro

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa