Dispute între Brad Pitt și Angelina Jolie. Motivul discordiei

Anca Vlad
cuplul brangelina
reuters

Actorul american Brad Pitt a respins acuzațiile făcute de Angelina Jolie, cu care este în divorț, că nu și-ar fi respectat îndatoririle pecuniare față de copii. Cei doi nu se înțeleg în ceea ce privește alocația pentru copii, potrivit bbc.com.

Procesul de divorț dintre cei mai frumoși actori de la Hollywood merge mai departe. Avocații actorulului susțin că acesta a dat până acum pentru întreținerea copiilor mai mult de 1,3 milioane de dolari și a împrumutat-o pe Angelina cu opt milioane de dolari ca să cumpere o casă.

Cu o zi înainte, avocatul Angelinei declarase că Brad „nu a dat mare lucru pentru întreținerea copiilor” de când a divorțat de soția lui, în 2016. Cei doi formau un cuplu din 2005, dar s-au căsătorit abia în 2014.

Avocații lui Pitt au mai spus că cererile Angelinei referitoare la alocație nu sunt decât „un efort de a manipula presa”, acuzație la care avocații lui Jolie nu au răspuns.

„Pitt este obligat prin lege să plătească alocația pentru copiil. De la separarea de soția lui și până în prezent, el nu a dat sume considerabile”, a susținut avocatul Angelinei Jolie. „Din moment ce nu și-a respectat cu regularitate obligațiile, clienta mea intenționează să-l dea în judecată pentru achitarea sumelor retroactiv”.

Atunci când a cerut divorțul, Jolie a invocat „diferențe ireconciliabile”, iar în lunile care au urmat anunțului, cuplul s-a angajat într-o bătălie dureroasă legată de custodia copiilor. La un moment dat, Pitt a fost investigat pentru un posibil abuz verbal după ce și-a pierdut cumpătul în fața copiilor lor, dar în urma cercetărilor a fost exonerat.

Cuplul alintat de fani cu numele „Brangelina” a luat naștere în 2005, pe platourile de filmare ale peliculei „Domnul și doamna Smith”.

Pentru Pitt a fost la doilea mariaj, după căsătoria cu Jennifer Aniston, starul din „Prietenii tăi”. Angelina Jolie făcea acest pas pentru a treia oară, după ce a mers la altar cu Billy Bob Thornton și Johnny Lee Miller.

După separarea de soția lui, Pitt a declarat că a renunțat la băutură și a făcut terapie ca să-și revină, în timp ce Angelina Jolie a recunoscut că nu-i place să fie singură.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

 

 

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa