Trucuri de înfrumusețare învățate de la copii

Iulia Mirică
trucuri frumusete

Fiecare mămică știe că învățarea merge în ambele sensuri: pentru fiecare lecție pe care i-o dai copilului (de mâncat cu furculița, de evitat să bage mâna între ușile liftului), cel mic te învață o lecție la fel de importantă. Surprinzător, dar poți prelua de la ei chiar și niște trucuri de înfrumusețare.

Mămicile ocupate s-ar putea să nu aibă mereu timpul necesar pentru a avea grijă de ele. Dar, mulțumită piticilor, s-ar putea să învețe câteva trucuri de beauty, care nu numai că o să grăbească rutina de dimineață, dar vor îmbunătăți și starea generală de spirit.

1. Este ok să te iubești

La fel ca majoritatea copiilor mici, prichindelul tău poate petrece minute întregi privindu-se în oglindă și admirându-se în diferite posturi. Vanitatea celui mic s-ar putea să te învețe că atunci când petreci câteva momente pentru aspectul tău, nu ești superficială sau egoistă. Nu ar trebui să te simți vinovată când dai o fugă până la coafor.

2. Șervețelele umede pentru bebeluși nu sunt doar pentru bebeluși

Cel mic nu te lasă să faci baie? S-ar putea ca piticul tău să treacă la un moment dat printr-o perioadă de anxietate a separării, pe care mămica trebuie să o suporte și să aștepte să treacă. Poți să folosești șervețelele lui umede pentru a te șterge, până când găsești momentul potrivit să fugi la duș.

3. Creioanele colorate sunt noul Maybelline.

Când vine vorba de copii mici și creioane, hârtia este o simplă sugestie, așa că s-ar putea să primești bujori în obraji și un machiaj de pleoape pe care nu l-ai cerut în mod expres. Iar curățarea îți va lăsa o strălucire frumoasă, care poate că va dura până a doua zi, când ai o întâlnire cu șeful tău.

4. Pentru o coafură perfectă, dormi 10-12 ore pe noapte

Uită de uscatul părului cu capul în jos sau de pieptănarea cu ajutorul degetelor pentru o coafură naturală. Uită și de spray-uri și alte produse cosmetice. Magia se întâmplă când dormi. Pentru a obține aspectul optim, ar trebui să mergi la culcare cu părul încă umed și cu capul plin de povești.

5. Cel mai bun accesoriu este un zâmbet

S-ar putea să fi ajuns la acea vârstă la care îl lași pe cel mic să se îmbrace singur. Așa că este posibil să îl vezi într-o zi purtând o pereche de colanți în dungi roșii și gri, cu un tricou galben neon și o cămașă verde cu buline. Probabil că un optician ar folosi o astfel de combinație pentru a testa dilatarea pupilei. Însă zâmbetul pe care îl poartă tot timpul face să nu mai conteze altceva. Așa că bebe nu se va supăra dacă nu te asortezi perfect tot timpul, câtă vreme îi zâmbești drăgăstos.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa