Trucuri de înfrumusețare rapide pentru mămici ocupate

Iulia Mirică
trucuri de înfrumusețare pentru mame
Puteți petrece mai puțin timp aranjându-vă cu ajutorul acestor trucuri de înfrumusețare rapide, care vă fac să vă simțiți mai încrezătoare în 5-10 minute.

  Secretul mămicilor ocupate: trucuri de înfrumusețare rapide

  „N-am timp”, „n-am apucat”, „n-am avut vreme”… Îți sunt cunoscute aceste expresii? Le folosești cu precădere când vine vorba de „frivolități” cum ar fi moda sau frumusețea? Ei bine, puteți petrece mai puțin timp aranjându-vă cu ajutorul acestor trucuri de înfrumusețare rapide, care vă vor ajuta să vă simțiți mai încrezătoare în doar 5-10 minute.

  Iată ce trucuri de înfrumusețare rapide am pregătit pentru mămicile ocupate!

  Trucuri de înfrumusețare pentru îngrijirea feței

  Există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a avea un ten frumos și strălucitor:

  1. Țineți produsele de curățare a feței pe noptieră. Multe femei ignoră rutina de îngrijire a pielii după naștere. Puneți șervețelele demachiante, loțiunea tonică și crema de noapte lângă pat, pentru a nu uita de acest proces. De asemenea, puteți pune și o mască de curățare în weekend, când aveți puțin mai mult timp liber.

  2. Aplicați cremă cu protecție solară. Multe mame experimentează hiperpigmentarea (întunecarea pielii). Sunt recomandate cremele cu factor de protecție solară pentru nu agrava aspectul petelor închise la culoare de pe piele.

  Trucuri de înfrumusețare. Machiajul

  Nu trebuie să vă petreceți o oră în fața oglinzii pentru a arăta impecabil. E nevoie să furați doar câteva clipe!

  1. Știm că meseria de mamă aduce cu ea multe nopți nedormite, lucruri făcute pe grabă și timp liber deloc. În momentul în care renunțați la un program de somn satisfăcător, cearcănele își fac simțită prezența și par să vă însoțească pretutindeni. Când nu aveți timp să vă machiați dimineața, înainte de a merge la muncă, vă sfătuim să aplicați măcar o cremă de față și un anticearcăn care conține vitamina K, pentru a estompa cearcănele.

  2. Pentru un aspect natural, poți folosi și un gloss. Secretul este să îl țineți în geantă și să îl aplicați când stați la un semafor, în mașină, pentru a mai economisi puțin timp din programul vostru încărcat.

  Trucuri de înfrumusețare pentru îngrijirea părului

  Dacă nu aveți timp să vă spălați pe cap și să vă coafați, iată câteva trucuri de înfrumusețare care vă vor ajuta să arătați bine:

  1. Pentru părul până la umeri aplicați un gel de păr, pieptănați-l pentru a crea aspectul de păr umed și prindeți-l într-o coadă de cal cu ajutorul unui elastic. Apoi, puteți înfășura coada într-un coc sofisticat, cu ajutorul unor agrafe, sau puteți aplica la vârfuri un spray pentru texturare și tapa puțin, pentru un finisaj voluminos.

  2. Pentru părul scurt sau lung aplicați un șampon uscat și periați cu ajutorul unei perii cu păr natural. Tapați puțin partea de sus a podoapei capilare și periați ușor. Puteți aplica puțin fixativ și prinde părul cu ajutorul unei cordeluțe elastice (headband).

  Trucuri de înfrumusețare pentru unghii

  Mormanul de vase se mărește atunci când apare un nou membru al familiei, iar mămicile trebuie, pe lângă mâini, să-și hidrateze și unghiile. Puteți aplica o cremă pe bază de vaselină înainte de culcare. Aceasta poate fi înlocuită și de uleiul de ricin, cu un conținut bogat de vitamina E sau cu uleiul de măsline. Pentru a preveni deshidratarea, puteți folosi mănuși de cauciuc, atunci când spălați vase sau efectuați alte treburi prin locuință.

  Îți recomandăm să te uiți și la acest video

  Te-ar mai putea interesa