Tratament natural pentru creșterea genelor

Iulia Mirică

Genele pun în valoare ochii și atrag atenția asupra feței, făcând ochii să pară și mai frumoși. Însă femeile de toate vârstele sunt afectate la un moment dat de subțierea genelor și de căderea lor.

Există o varietate mare de modalități artificiale care rezolvă această problemă, cu ajutorul rimelului și al genelor false sau extensiilor de gene, dar, de cele mai multe ori, acestea fac ca genele naturale să cadă și mai repede. Ți-am pregătit câteva remedii naturale recomandate, pe care le poți aplica fără o vizită la un salon cosmetic. Ai putea găsi ingredientele necesare chiar acasă, în bucătărie.

Ulei de ricin pentru creșterea genelor

Unul dintre cele mai bune remedii care ajută la creșterea genelor este uleiul de ricin organic. Acesta poate face genele mai groase, mai puternice și stimulează o creștere mai rapidă. Pentru a evita un dezastru, aplică ulei de ricin cu ajutorul unei perii pe gene și pe sprâncene înainte de a te culca. Se lasă să acționeze în timpul somnului, deoarece va hidrata și va favoriza creșterea naturală.

Vitamina E pentru creșterea genelor

Un alt truc pentru creșterea genelor este folosirea vitaminei E. Această vitamină este recomandată pentru tratarea petelor de pe piele, dar știai că poate ajuta și genele să crească mai groase? Desfă câteva fiole de vitamina E și aplică pe gene, cu ajutorul unei perii, pentru a le hidrata și îngroșa.

Ceai verde pentru creșterea genelor

Ceaiul verde poate fi folosit și pentru gene, în afară de proprietățile sale cunoscute până acum. Se prepară o cană cu ceai verde, se lasă să se răcească, se îmbibă puțină vată în ceai și se aplică pe gene. Cofeina și flavonoidele din compoziția ceaiului verde vor contribui la menținerea creșterii genelor existente și la stimularea creșterii unor fire noi.

Aloe vera pentru creșterea genelor

Aloe vera este un remediu perfect pentru acasă, putând fi utilizat pentru diferite scopuri. Dacă dorești să hidratezi genele și să le ajuți să crească, aplică puțin gel de aloe vera proaspăt pe gene înainte de a merge la culcare, cu ajutorul unei periuțe curate de rimel, în același mod în care aplici rimelul. Datorită vitaminelor și nutrienților puternici, gelul de aloe vera va stimula creșterea genelor și le va face mai puternice.

Uleiuri naturale pentru creșterea genelor

Uleiurile naturale pot ajuta, de asemenea, la creșterea genelor. Îți poți hidrata genele cu unul dintre aceste uleiuri naturale: ulei de măsline, ulei de cocos, ulei de avocado, ulei de migdale dulci, ulei de in, ulei de susan, ulei de măceșe, ulei de argan sau ulei de rădăcină de brusture. Trebuie doar să îmbibi puțin un tampon de vată sterilă în ulei și să ștergi genele cu acesta, înainte de a merge la culcare. Se clătește fața cu apă călduță în dimineața următoare, iar uleiurile naturale vor hrăni, hidrata, stimula creșterea și păstra genele puternice și sănătoase.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa