Adio piele uscată și vergeturi în sarcină!

TOTUL DESPRE MAME
vergeturi sarcina

  vergeturi sarcinaRăsfață-te cu tratamentul Future Maman Hydratation Intense la salonul La Bibliothèque

  În timpul celor 40 de săptămâni de sarcină, corpul nostru trece prin schimbări majore. Ceea ce se întâmplă cu noi este magic, incredibil, extraordinar! Dar, așa cum bine știe orice gravidă sau fostă gravidă, nu tot ceea se petrece în această perioadă este roz: avem tot felul de simptome jenante care ne dau bătăi de cap, dormim prost, avem vise ciudate și, în plus, ne îngrijorează la maximum pielea uscată și apariția vergeturilor. Ei bine, avem o veste bună: tratamentul Future Hydratation Intense ne ajută să ne menținem pielea catifelată, hidratată, suplă, luminoasă și, cel mai important, fără vergeturi după naștere.

  De ce este important să avem pielea hidratată în timpul sarcinii?

  Apa este sursa frumuseții. În piele se regăsește aproximativ 15-18% din totalul apei din organism. Rolul apei este să mențină suplețea și confortul pielii, încetinind procesul natural de îmbătrânire. În mod normal, pielea noastră este capabilă să mențină hidratarea și un nivel adecvat al grăsimilor, dar numeroși factori interni (schimbările hormonale din timpul sarcinii, îmbătrânire, circulație limfatică deficitară, predispoziții genetice, dieta săracă în acizi grași polinesaturați), externi (clima, produse de îngrijire, tratamente medicale) sau anumiți factori patologici (eczeme, psoriazis etc) pot avea ca efect uscarea pielii. În această situație, produsele de hidratare și de hrănire sunt esențiale, deoarece rețin moleculele de apă în epidermă, contribuie la refacerea membranelor celulare, limitează evaporarea apei din epidermă și ne ajută să ne menținem pielea suplă și catifelată. Dar există în situații în care aceste produse nu sunt suficiente și avem nevoie de mai mult, cum ar fi un tratament de hidratare, cu efect antivergeturi, care să ne ajute să trecem cu bine peste momentele delicate ale sarcinii.

  Iată cum decurge tratamentul Future Maman Hydratation Intense, de hidratare și cu efect antivergeturi, la salonul La Bibliothèque:

  1. Relaxarea

  Timp de 50 de minute, într-un mediu liniștit, printre arome relaxante și portative armonioase, mâini gentile vor avea grijă ca trupul tău să se abandoneze unui ritual binefăcător pentru piele. Nu numai pielea ta va fi răsfățată cu acest tratament de hidratare cu efect antivergeturi, ci și sufletul și mintea ta. Îți recomandăm acest tratament pentru că știm din proprie experiență cât este de importantă relaxarea și liniștea sufleteasă atunci când te pregătești să devii mamă.

  2. Exfolierea și aplicarea unei creme nutritive

  O etapă esențială a acestui tratament este îndepărtarea țesuturilor moarte cu un scrub exfoliant delicat: Gommage Abyssal Thalgo. Elementele oceanului – alge și nisip – curăță pielea în profunzime și o catifelează, iar parfumul delicat de bergamotă, mandarine și iris te poartă pe un tărâm al relaxării totale. Odată pielea curățată, este momentul aplicării unei creme nutritive, cu extracte marine: Crema Nutritivă Intensă Thalgo. Cu o textură cremoasă, această cremă intră foarte ușor în piele, combate uscăciunea și asigură confort și catifelare.

  3. Aplicarea cremei antivergeturitratament antivergeturi

  Momentul cheie al tratamentului este aplicarea Cremei Thalgo Antivergeturi. Această cremă crește rezistența pielii la întindere și combate apariția vergeturilor. Este un produs elaborat pentru restructurarea țesuturilor, îmbunătățește suprafața cutanată și încurajează reducerea vergeturilor existente.

  Aici găsiți mai multe detalii despre tratamentul cu efect de hidratare și antivergeturi în sarcină, Future Maman Hydratation Intense,de la salonul La Bibliothèque.

  Foto: Ciprian Dumitrescu

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa