Rutina de înfrumuseţare în 2013

TOTUL DESPRE MAME

5 obiceiuri obligatorii pentru rutina ta zilnică

 

Un nou an înseamnă și un nou început în rutina ta zilnică de îngrijire și de înfrumusețare. Este momentul să incluzi în programul tău zilnic câteva obiceiuri care te vor face să arăți exact așa cum îți dorești.

Știm că rezoluțiile de început de an au adesea o soartă nefericită. De obicei, acest lucru se întâmplă pentru că sunt total nerealiste: presupun prea mult efort sau prea mult timp pentru a se materializa. Dar ce-ar fi să nu iei decizii radicale, ci doar să incluzi în rutina ta zilnică un număr restrâns de noi obișnuințe care nu vor întârzia să dea rezultate?

Te sfătuim să faci o listă cu hotărâri pentru 2013 pe care să o pui la vedere și de care să ții cont.

Iată care sunt propunerile noastre, simte-te liberă să completezi această listă cu ceea ce simți că sunt minusurile tale la capitolul beauty!

 

5 obiceiuri de frumusețe esențiale în 2013

1. Folosește ulei pentru cuticule. Probabil că până acum uleiul de cuticule nu a făcut parte dintre produsele tale de frumusețe. Fă o schimbare, deoarece acest produs este indispensabil: hrănește și hidratează cuticulele, protejează de bacterii și menține frumusețea și sănătatea unghiei. Fie că îți tai cuticulele cu forfecuța, fie că le păstrezi intacte, uleiul este esențial pentru îngrijire. Bonus, este o investiție bună, deoarece cu ajutorul acestui ulei manichiura ta va avea o durată mai mare și vei merge mai rar la salon.

2. Folosește cremă de ochi. Nu ești singura care a folosit crema obișnuită de față și pentru zona ochilor. Ei bine, e cazul să schimbi acest lucru și să îți achiziționezi o cremă specială pentru zona ochilor pentru a preveni ridurile timpurii care se formează în această zonă sensibilă. Alege o cremă fără parfum, care să conțină retinol, colagen, vitamina E și elastină.

3. Demachiază-te zilnic. Da, știm că uneori adormi odată cu copiii, fără să te demachiezi. Ei bine, în 2013 trebuie să schimbi acest lucru, deoarece este un obicei foarte dăunător. Ridurile de adâncesc, pielea se usucă și tenul își pierde aspectul sănătos. Așa că propune-ți să te demachiezi în fiecare seară. Și chiar fă-o!

4. Folosește în mod regulat cremă pentru călcâie. Nu, nu este suficient să îți freci călcâiele cu piatra ponce și să le masezi cu loțiunea pentru corp. Călcâiele au nevoie de o cremă specială, cu o putere ridicată de hidratare. Alege o cremă cu aloe vera sau una onctuoasă, cu cătină. Crema pentru călcâie este special concepută pentru a îndepărta pielea întărită, pentru a vindeca leziunile superficiale și pentru a conferi suplețe și finețe picioarelor. Îngrijește-ți călcâiele în fiecare seară, după duș.

5. Protejează-ți pielea cu o cremă cu factor de protecție. SPF-ul are un rol vital în protejarea împotriva ridurilor premature, așa că folosește o astfel de cremă în fiecare zi. Cumpără-ți o loțiune cu SPF în funcție de culoarea pielii tale și aplic-o zilnic, după ce ai folosit crema de față, acoperind și decolteul. O altă variantă, mai comodă, este să alegi o cremă de față care să aibă și SPF.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa