Ritualuri de îngrijire ale femeilor din jurul lumii

TOTUL DESPRE MAME
ingrijire

Frumusețea reprezintă un subiect nemuritor și de maxim interes pentru femeile din întreaga lume. În cele ce urmează, îți vom prezenta cele mai interesante ritualuri de îngrijire din jurul lumii, pe care le poți adopta si tu!

Franța

Franțuzoaicele au un adevărat cult atunci când vine vorba de îngrijirea pielii, iar acest lucru nu are nici o legătură cu brand-ul de cosmetice folosit. Ele nu se abat sub nici o formă de rutina zilnică de îngrijire a pielii: nu se culcă niciodată fără să se demachieze și fără să aplice o cremă hidratantă.

Spania

Femeile din Spania folosesc feliile de cartof pentru atenuarea cearcănelor din jurul ochilor. Ele susțin că o felie curată de cartof ținută timp de zece minute sub ochi va reduce semnificativ cearcănele sau inesteticele pungile de sub ochi.

Suedia

Femeile din Suedia cred cu tărie în puterea binefăcătoare a aburului, mai ales că suedezii sunt recunoscuți pentru dragostea lor pentru ritualul saunei. Suedezele folosesc aburul pentru a-și curăța în profunzime tenul și pentru a-l detoxifia.

Japonia

Japonezele sunt renumite pentru pielea lor fără de cusur, ca de porțelan, pe care multe dintre noi ne-am dori-o. Care să fie însă secretul lor? Nu se expun la soare! Se știe, de altfel, că soarele este una dintre principalele cauze de îmbătrânire prematură a pielii.

Grecia

Nu mai este nici un secret faptul că dieta tradițională mediteraneană are multiple beneficii pentru sănătate. Aceasta este formată din multe legume, pește și grăsimi sănătoase, precum și nelipsitul ulei de măsline.

Pe lângă faptul că un astfel de regim ține la distanță afecțiunile cardiace, cancerul și alte boli cronice, dieta mediteraneană are efecte pozitive vizile atât în interior, cât și la exterior.

India

Nici nu e de mirare faptul că indiencele au un păr sănătos și cu aspect atât de mătăsos! Pentru îngrijirea părului, ele folosesc ulei de cocos, ulei de migdale sau ulei de susan, o dată pe săptămână, pentru o hidratare intensă a firului de păr.

Citește continuarea pe: clicksanatate.ro

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa