Q10 Plus Serum Pearls de la NIVEA revoluţionează îngrijirea tenului

Raluca Dumitrică
NIVEA Q10 Plus Serum Pearls, un produs inovator
NIVEA Q10 Plus Serum Pearls | Totul despre mame
NIVEA Q10 Plus Serum Pearls, un produs inovator

Forța pură anti-rid, concentrată acum într-un produs inovator

NIVEA transformă perlele într-un lux accesibil și lansează un serum anti-rid revoluţionar: NIVEA Q10 Plus Serum Pearls ce conține perle care se activează în momentul dispersiei, oferind tenului cea mai activă îngrijire în lupta pentru prevenirea și combaterea ridurilor.

Perlele, care stau la baza acesui produs inovator, au fost mereu recunoscute drept simbol al luxului, exclusivităţii şi rafinamentului datorită calităţilor deosebite ce pot transforma orice femeie într-o adevărată ambasadoare a stilului.

În timp ele au devenit o sursă autentică de inspirație pentru industria frumuseții după ce brandurile de îngrijire a tenului sau de machiaj le-au împrumutat forma pentru a da naștere unor produse premium.

Cea mai mare concentraţie de coenzima Q10 din gama NIVEA, in Q10 Plus Serum Pearls

Noua formulă de la NIVEA combină într-un mod unic trei ingredientele esenţiale tenului: coenzima Q10, acidul hialuronic şi creatina, substanţe ce asigură regenerarea şi întinerirea celulelor pielii cu fiecare aplicare.

Formula produsului are la bază o tehnologie unică, datorită perlelor ce încapsulează cea mai mare concentraţie de coenzima Q10 din gama NIVEA. Aceasta este o substanţă proprie pielii ce joacă un rol esenţial în protejarea tenului împotriva radicalilor liberi, oferindu-i luminozitate şi prevenind, în acelaşi timp, apariţia ridurilor.

Datorită texturii lejere, serumul NIVEA Q10 Plus Serum Pearls poate fi integrat în rutina zilnică de îngrijire a tenului, o dată sau de două ori pe zi, înaintea folosirii cremei de zi sau de noapte sau poate fi folosit independent datorită concentrației puternice de ingredient activ.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa