Pielea ta are nevoie de hidratare!

TOTUL DESPRE MAME

Ce trebuie să conțină loțiunea ta de corp în sezonul rece

Iarna, pielea ta este în mod inevitabil predispusă la uscare. Ai nevoie de un produs pentru corp care să conțină ingrediente cheie pentru pielea uscată și care să îți asigure o hidratare intensă. Noi am făcut o listă cu cele mai eficiente ingrediente care trebuie neapărat să se regăsească în loțiunea ta de corp în acest sezon.

Cum îți alegi loțiunea de corp?

Dacă ai pielea predispusă la uscare, alege o loțiune de corp puternic hidratantă. Dacă ai pielea grasă, alege o loțiune cu textură ușoară, care nu are în compoziție uleiuri. În orice caz, optează pentru o loțiune cu ingrediente naturale, de calitate, și vei trece iarna cu bine! Iată ce ingrediente trebuie să cauți pe eticheta loțiunii tale de corp:

6 ingrediente cheie care nu trebuie să lipsească din loțiunea ta de corp

1. Untul de shea intră rapid în piele și hidratează în profunzime, fiind în topul ingredientelor recomandate pentru persoanele cu pielea uscată. O loțiune cu unt de shea poate fi folosită pe tot corpul, după duș, pentru o hidratare de lungă durată.

2. Extractul de ceai alb hrănește pielea uscată și previne deteriorarea ei. Extractul de ceai alb este foarte bogat în antioxidanți, esențiali pentru menținerea elasticității pielii. Din acest motiv, are un efect spectaculos și în reducerea ridurilor sau a petelor de pe față. Extractul de ceai alb este recomandat persoanelor cu piele sensibilă, predispuse la rozacee sau iritații.

3. Glicerina este recomandată în cazurile de uscăciune severă, deoarece hidratează pielea,”trăgând” umezeala din interiorul pielii către suprafață.

4. Mierea de manuka este un ingredient minune, deoarece are proprietăți vindecătoare și pătrunde adânc în piele. Acest tip de miere stimulează producerea de colagen, ceea ce duce la regenerarea celulară și la repararea pielii uscate.

5. Extractul de mușețel este indicat în cazul în care ai pielea inflamată, deoarece ajută la regenerarea celulară. Mușețelul este unul dintre cele mai populare ingrediente din loțiunile de corp. Luptă împotriva ridurilor, reduce roșeața pielii și minimizează acțiunea negativă a razelor soarelui.

6. Untul de cacao este un excelent emolient, fiind recomandat persoanelor cu pielea uscată sau cu probleme cum ar fi eczema sau psoriazisul. O loțiune cu unt de cacao înmoaie și catifelează pielea. Noi îți recomandăm loțiunile de corp în care untul de cacao este însoțit fie de unt de shea, fie de ulei din sâmburi de struguri, pentru o piele suplă, indiferent de condițiile meteo!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa