Machiajul ochilor căprui

Iulia Mirică
machiajul ochilor caprui totul despre mame

Nuanțele perfecte pentru machiajul ochilor căprui

Avem o veste bună pentru persoanele cu ochii căprui. Nu vor avea prea mult de furcă atunci când vine vorba de machiajul ochilor căprui, deoarece maroniul acesta este un mix al culorilor primare. Este, de asemenea, cea mai des întâlnită nuanță a ochilor, iar culoarea perfectă a fardului de pleoape îi poate scoate în evidență mult mai mult decât te-ai aștepta.

Vrei să obții un machiaj perfect potrivit ochilor căprui? Mai jos, poți găsi câteva sfaturi, dintre care poți alege varianta care ți se pare că se potrivește cel mai bine cu tenul tău și culoarea părului.

Tonuri metalice pentru ochii căprui

Acesta s-ar putea să devină unul dintre trucurile tale preferate când te machiezi. Ochii căprui sunt atât de frumoși, indiferent de nuanța lor, așa că de ce nu i-ai scoate mai mult în evidență cu ajutorul tonurilor metalice? Auriul, arămiul, maroniul și chiar rozul sunt culorile care pot complimenta ochii căprui cât mai mult.

Tonuri albastre reci pentru ochii căprui

Tonurile albastre reci, sau orice tip de albastru, reușesc să contrasteze ochii căprui, făcându-i să iasă în evidență, iar albul ochilor să pară mai luminos. Această paletă de culori este combinația perfectă de nuanțe, iar albastrul este în tendințe.

Culori neutre pentru ochii căprui

Dacă trucurile de machiaj de mai sus sunt puțin prea intense pentru tine și-ti dorești un aspect mai natural pentru ochii căprui, de ce nu încerci nuanțele neutre? Griul taupe, culoarea piersicii și chiar nuanțele castanii sunt culori perfecte pentru ochii căprui. Nu uita că poți să folosești și doar un creion de ochi în aceste nuanțe, reușind să-ți evidențiezi ochii cu adevărat.

Creion de ochi alb pentru ochii căprui

Multe persoane au impresia că machiajul cu un creion de ochi sau tuș alb nu este atractiv, dar dacă asociezi liniile trasate cu alb, cu unele tonuri metalice, pentru ochii căprui, s-ar putea să ai o surpriză. Acest look va arăta incredibil. Nu numai că albul creionului de ochi va evidenția ochii căprui, dar acesta este un truc de machiaj pentru nuanța de căprui la care multe femei nu se gândesc.

Sclipici pentru ochii căprui

Acest sfat de machiaj este potrivit, de fapt, tuturor nuanțelor ochilor. Dacă aplici puțin sclipici peste fardul de pleoape, vei reuși să evidențiezi ochii, mai ales ochii căprui. Și în plus, cine nu ar vrea să dea puțină sclipire aspectului său?

Anticearcăn pentru ochii căprui

Dacă ai probleme cu cearcănele de sub ochi, există mereu o modalitate prin care le poți ascunde, pentru a lasă doar frumusețea ochilor să se vadă. Aplică puțin anticearcăn sub ochi și masează-l bine în piele. După aceea, acoperă complet cu fond de ten și vei vedea cât de bine se vor vedea ochii căprui fără cearcăne.

Creion dermatograf violet pentru ochii căprui

Violetul este una dintre multele culori care se potrivește ochilor căprui. Înlocuiește creionul de ochi maro sau negru pentru un contur al ochilor în nuanțe violet. Vei vedea o diferență semnificativă în modul în care ochii sunt conturați.

Să vorbim și despre ruj: Ce nuanțe de ruj alegi pentru un ten deschis

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa