Îngrijirea unghiilor cu ulei de măsline

TOTUL DESPRE MAME
unghii

Unghiile bine formate și strălucitoare sunt expresia unei stări psihologice și fizice armonioase. O alimentație completă și echilibrată este esențială pentru sănătatea unghiilor, însă nu strică și anumite tratamente pentru o strălucire a lor.

Mâinile sunt cartea de vizită a oricărei persoane, așa că niște unghii mereu îngrijite și foarte naturale sunt câteodată tot ce ai nevoie să poți ieși în societate cu fruntea sus. Pentru o femeie este foarte important ca unghiile să fie cât mai sănătoase și frumoase, îngrijite, nepătate, care să nu se exfolieze.

Astfel, unul dintre cele mai bune remedii pentru îngrijirea unghiilor este chiar uleiul de măsline.

Iată câteva idei de îngrijire a unghiilor cu ulei de măsline, în funcție de nevoile tale!

Îngrijirea unghiilor cu ulei de măsline – masaj pentru întărire și creștere

Pentru unghii sănătoase și veșnic strălucitoare, nu ezita să le masezi cât poți de des, după baie. Masajul le fortifică și le stimulează creșterea, le face mai suple și mult mai rezistente. Se pot masa  cu ulei de măsline, acesta hrănind în profunzime cuticulele și unghia.

Îngrijirea unghiilor cu ulei de măsline – unghii care se rup ușor

Pentru unghiile exfoliate cele mai bune sunt sucul de lămâie, vitamina A și uleiul de măsline. Se poate prepara un amestec din ulei de măsline încălzit puțin și amestecat cu zeamă de lămâie. Se omogenizează și se țin mâinile în acest amestec timp de 10 minute sau până se răcește. Se face un tratament de 10 zile consecutiv.

Citește continuarea articolului pe clicksanatate.ro

Te-ar mai putea interesa