Fiţi în formă cu Body Art Wellness Club! (P)

TOTUL DESPRE MAME

Cel mai bun moment pentru a-ți recâștiga forma este ACUM!

Dacă doriți să arătați bine și să va îmbunătățiți starea de sănătate, va așteptăm la Body Art Wellness Club. Fiind situat în sectorul 4 în cadrul hotelului RIN Grand, Body Art Wellness Club este singurul centru Spa & Wellness din București care este deschis 24 de ore din 24, timp de 7 zile pe săptămâna.

Antrenorii și instructorii personali va vor ajută să imbinati în mod armonios componentele de relaxare și revitalizare cu programele de fitness, cycling, aerobic și înot. Fie că va doriți să optimizați starea de sănătate sau vreți să obțineți un fizic de invidiat, Body Art Wellness Club este soluția perfectă pentru dumneavoastră.

Stil de viață nesănătos?

Puteți beneficia de numeroase servicii ce va vor armoniza și încânta trupul, mintea și spiritul. Dacă sedentarismul și stresul va fac probleme, instructorii noștri va vor ajută să eliminați efectele nocive al acestui stil de viață nesănătos. Puteți opta pentru clase de Tae Bo, Zumba, Circuit Training, Cycling, Pilates, Bosu, ABS on Fire, Ballet Fitness, Aqua Exercises și multe altele.

Abonamentul dumneavoastră poate fi personalizat în funcție de dorințele și nevoile pe care le aveți. Puteți solicita acces la toate serviciile sau puteți alege între serviciile Dry – cu acces la aerobic, fitness, spinning și SPA – sau Wet – care oferă acces la jacuzzi, piscină și SPA. La SPA va puteți relaxă la sauna uscată, cu un dus scoțian sau beneficiind de hammam (sauna umedă), dus emoțional sau fântână de gheață.

Acum vă veți atinge obiectivele!

Dacă veniți la Body Art Wellness Club veți avea parte de motivare, supraveghere și recomandarea celor mai bune exerciții și terapii pentru dumneavoastră. Antrenorul dumneavoastră personal vă va ajută să va atingeți obiectivele și fie că va doriți să ajungeți într-o formă fizică de invidiat sau vreți să va simțiți mai bine în corpul dumneavoastră, veți fi încurajat și asistat în mod adecvat de către personalul bine pregătit.

În funcție de preferințele dumneavoastră, puteți combină fitnessul și piscina cu beneficiile tratamentelor corporale, sauna și jacuzzi-ul. În zonă de relaxare din cadrul Body Art Wellness Club puteți profită de momente relaxante de neegalat, căci masajul cu uleiurile și cremele speciale vor avea un efect benefic imediat. Pe lângă faptul că diminuează stresul și elimină efectele sale negative, tratamentele corporale și răsfățul oferite în zonă de relaxare vor curața pielea în profunzime și vor stimula bună funcționare a sistemului imunitar.

Fiți în formă și slăbiți sănătos!

Sălile de fitness, aerobic și cycling au suprafețe generoase ce permit desfășurarea antrenamentului în condiții optime. Antrenorii de la Body Art Wellness Club va vor instrui astfel încât fiți în formă, să creșteți masă musculară și să tonifiati mușchii, iar în cel mai scurt timp posibil veți slăbi într-un mod sănătos, dacă acesta este scopul dumneavoastră. Nu trebuie să urmați cure de slăbire drastice, nici să va privați organismul de nutrienții necesari. La Body Art Wellness Club veți slăbi sănătos și veți fi încurajat permanent în luptă împotrivă kilogramelor.

Indiferent de obiectivele și nevoile dumneavoastră, la Body Art Wellness Club veți găsi susținerea și motivația de care aveți nevoie. Încercați abonamentul de o zi care va oferă acces la toate facilitățile și testați serviciile noastre. Oferim în mod constant promoții și oferte speciale, așadar nu ezitați să ne contactați.

Fiți în formă cu Body Art Wellness Club și atingeți-va obiectivele!

Te-ar mai putea interesa